Rulouri Portocalii

Rulouri Portocalii
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 216 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de drojdie activă, făină de pâine, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Rulouri portocalii în formă de iepuraș cu glazură portocalie, Rulouri Portocalii, și Rulouri Portocalii.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană; lasa sa stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
2
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric cu suport electric, folosind accesoriul cu palete, până când este cremos. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr și sare, bătând la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
3
Adăugați ouă, lapte și suc de lămâie, bătând până se omogenizează. Se amestecă amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
DrojdieDrojdie
OuăOuă
LapteLapte
4
Combinați 4 1/2 căni de făină de pâine și nucșoară. Se adaugă treptat în amestecul de unt, bătând la viteză mică 2 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
UntUnt
NucșoarăNucșoară
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinată cu aproximativ 1/4 cană de făină de pâine; frământați timp de 5 minute, adăugând făină suplimentară de pâine, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
AluatAluat
6
Așezați aluatul într-un castron mare ușor uns, întorcându-l pentru a unge partea superioară a aluatului. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 1/2 până la 2 ore sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în jumătate. Împărțiți 1 jumătate de aluat în 12 bucăți egale; modelați fiecare bucată, rulând între mâini, într - o frânghie lungă de 7 până la 8 inci. Înfășurați fiecare frânghie într-o bobină, ciupind ferm capătul pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
FolieFolie
8
Așezați rulourile într-o tigaie rotundă de 10 inci ușor unsă. Repetați procedura cu jumătate de aluat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
9
Stropiți jumătate de miere Topping uniform peste fiecare tigaie de rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Lăsați să crească, neacoperit, într-un loc cald 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. Se acoperă uniform cu nuci pecan, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
11
Coaceți la 350 timp de 20 până la 22 de minute sau până când rulourile se rumenesc ușor. Se răcește rulouri 2 minute în tigăi. Lingurați jumătate de glazură proaspătă de portocale uniform peste fiecare tigaie de rulouri calde și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Revista