Rulouri Parker House acoperite cu Cheddar și Old Bay
Parker Casa role acoperit cu Cheddar și Old Bay este un vegetarian pâine. Această rețetă servește 30. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 103 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de drojdie activă, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Casa Parker Rolls, Casa Parker Rolls, și Casa Parker Rolls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o ceașcă sigură pentru cuptorul cu microunde, încălziți laptele până când este cald, dar nu fierbinte, aproximativ 20 de secunde.
Adăugați drojdia și zahărul și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. Răsturnați amestecul în vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu cârligul pentru aluat.
Adăugați oul și 6 linguri de unt topit și bateți la viteză mică doar până se combină.
Adăugați cele 3 1/2 căni de făină și sarea și bateți la viteză mică până când aluatul este umezit uniform, aproximativ 2 minute. Măriți viteza la mediu și frământați până se formează un aluat moale și neted, aproximativ 10 minute.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și bateți-l într-un pătrat de 10 inci. Îndoiți o treime din aluat în centru și cealaltă treime deasupra, ca și cum ați plia o literă. Întoarceți aluatul și pliați din nou; ar trebui să aveți un pătrat mic. Ungeți vasul și întoarceți aluatul la el. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ungeți o tigaie de copt de 9 pe 13 inci. Pe o suprafață de lucru bine făinată, întindeți aluatul pe un pătrat de 15 inci. Lucrând de jos, rotiți bine aluatul într-un buștean. Folosind un cuțit înfăinat, tăiați buștenul în treimi.
Tăiați fiecare treime în 5 felii. Aranjați rulourile în spirală în sus în tigaia de copt în 3 rânduri de acoperire lejer cu folie de plastic unsă cu unt și lăsați să crească aproximativ 1 oră, până când sunt ondulate.
Preîncălziți cuptorul la 37
Scoateți folia de plastic și coaceți rulourile timp de 15 minute.
Presărați brânza cheddar deasupra și coaceți timp de 15 minute mai mult, până devin aurii și fierte; acoperiți rulourile cu folie în ultimele 5 minute pentru a preveni rumenirea excesivă.
Ungeți rulourile cu restul de 2 linguri de unt topit și presărați-le cu condimentul Old Bay.
Transferați tigaia într-un suport pentru a lăsa rulourile să se răcească înainte de servire.