Rulouri Moi De Covrig

Rulouri Moi De Covrig
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 164 calorii. Dacă 12 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., rulourile moi de covrig ar putea fi un super vegan rețetă pentru a încerca. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, sare kosher, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Rulouri Moi De Covrig, Rulouri Moi De Covrig, și Rulouri moi de covrig de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați apa caldă în vasul unui mixer și presărați drojdia deasupra. Se lasă deoparte să se odihnească până când amestecul se bulează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu bule, fie lichidul nu a fost la temperatura corectă, fie drojdia este veche.) Între timp, acoperiți un vas mare de amestecare cu un strat subțire de ulei vegetal și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Stand MixerStand Mixer
2
Așezați făina, zahărul și sarea măsurată într-un castron mare și bateți scurt pentru a rupe orice bulgări și combinați. Odată ce drojdia este gata, montați vasul pe mixer, atașați un cârlig de aluat și aruncați în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
3
Se amestecă la cea mai mică setare până când aluatul se reunește, apoi se mărește la viteză medie și se amestecă până când aluatul este elastic și neted, aproximativ 8 minute.Formați aluatul într-o bilă, așezați-l în vasul de amestecare cu ulei și întoarceți aluatul pentru a acoperi în ulei. Acoperiți cu un vas curat și umedprosop și lăsați să se odihnească într-un loc cald până când aluatul își dublează dimensiunea, aproximativ 30 până la 35 de minute. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament, acoperiți hârtia cu ulei vegetal și puneți-o deoparte.Odată ce aluatul a crescut, dați-l cu pumnul în jos și frământați-l pe o suprafață uscată, făinată, până când devine netedă și izvorăște înapoi când este înțepat, aproximativ 1 minut. Împărțiți aluatul în 8 bucăți și formați-l în rulouri alungite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Așezați rulourile pe foaia de copt și tăiați tăieturi diagonale de 4 (2 inci) în partea de sus a fiecăruia. Acoperiți cu un prosop umed și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până aproape își dublează volumul, aproximativ 15 până la 20 de minute. Între timp, încălziți cuptorul la 425 F și aduceți cele 6 căni de apă la fiert într-o cratiță mare la foc mare.Odată ce rulourile au crescut, amestecați bicarbonatul de sodiu în apa clocotită (apa se va spuma ușor). Se fierbe două sau trei rulouri timp de 2 minute pe fiecare parte. Folosind o lingură cu fante, scoateți rulourile, scurgeți-le și așezați-le pe foaia de copt, tăiate cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AluatAluat
RolaRola
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
5
Se presară bine cu sare și se repetă cu rulourile rămase.Odată ce toate rulourile sunt gata, introduceți-le în cuptor și coaceți până se rumenesc, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista