Rulouri Moi De Covrig
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 164 calorii. Dacă 12 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., rulourile moi de covrig ar putea fi un super vegan rețetă pentru a încerca. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, sare kosher, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Rulouri Moi De Covrig, Rulouri Moi De Covrig, și Rulouri moi de covrig de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați apa caldă în vasul unui mixer și presărați drojdia deasupra. Se lasă deoparte să se odihnească până când amestecul se bulează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu bule, fie lichidul nu a fost la temperatura corectă, fie drojdia este veche.) Între timp, acoperiți un vas mare de amestecare cu un strat subțire de ulei vegetal și lăsați-l deoparte.
Așezați făina, zahărul și sarea măsurată într-un castron mare și bateți scurt pentru a rupe orice bulgări și combinați. Odată ce drojdia este gata, montați vasul pe mixer, atașați un cârlig de aluat și aruncați în amestecul de făină.
Se amestecă la cea mai mică setare până când aluatul se reunește, apoi se mărește la viteză medie și se amestecă până când aluatul este elastic și neted, aproximativ 8 minute.Formați aluatul într-o bilă, așezați-l în vasul de amestecare cu ulei și întoarceți aluatul pentru a acoperi în ulei. Acoperiți cu un vas curat și umedprosop și lăsați să se odihnească într-un loc cald până când aluatul își dublează dimensiunea, aproximativ 30 până la 35 de minute. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament, acoperiți hârtia cu ulei vegetal și puneți-o deoparte.Odată ce aluatul a crescut, dați-l cu pumnul în jos și frământați-l pe o suprafață uscată, făinată, până când devine netedă și izvorăște înapoi când este înțepat, aproximativ 1 minut. Împărțiți aluatul în 8 bucăți și formați-l în rulouri alungite.
Așezați rulourile pe foaia de copt și tăiați tăieturi diagonale de 4 (2 inci) în partea de sus a fiecăruia. Acoperiți cu un prosop umed și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până aproape își dublează volumul, aproximativ 15 până la 20 de minute. Între timp, încălziți cuptorul la 425 F și aduceți cele 6 căni de apă la fiert într-o cratiță mare la foc mare.Odată ce rulourile au crescut, amestecați bicarbonatul de sodiu în apa clocotită (apa se va spuma ușor). Se fierbe două sau trei rulouri timp de 2 minute pe fiecare parte. Folosind o lingură cu fante, scoateți rulourile, scurgeți-le și așezați-le pe foaia de copt, tăiate cu fața în sus.
Se presară bine cu sare și se repetă cu rulourile rămase.Odată ce toate rulourile sunt gata, introduceți-le în cuptor și coaceți până se rumenesc, aproximativ 10 până la 12 minute.