Rulouri Dulci și Lipicioase Caramel-Alune
Reteta Rulouri Dulci si Lipicioase Caramel-Alune se poate face in aproximativ 3 ore si 25 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 263 de calorii . Această rețetă servește 8 și costă 68 de cenți per porție. 58 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de agave, zahăr brun auriu, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 20% . Rețete similare sunt rulouri cu caramel și alune dulci și lipicioase , rulouri lipicioase cu nuci și dovleac și rulouri pentru cină King's Hawaiian® și rulouri lipicioase cu caramel și nuci pecan .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Poziționați grătarul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 de grade F.
Puneți alunele pe o tavă de copt cu ramă și prăjiți în cuptor până când sunt parfumate și aurii ușor, timp de 12 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor și răciți. Se toacă mărunt nucile și se lasă deoparte.
Ungeți ușor cu unt un vas de plăcintă din sticlă sau ceramică cu diametrul de 9 inci.
Pune 2 1/2 linguri de unt într-o cratiță mică și amestecă la foc mediu până se topește. Se amestecă 1/4 cană de zahăr brun, agave și suc de lămâie.
Turnați amestecul de unt și zahăr în vasul de plăcintă pregătit.
Presarati 1/3 cana alune prajite uniform peste siropul din vas si puneti deoparte.
Amestecați restul de 1/4 cană de zahăr brun, scorțișoară și nucșoară într-un castron mic.
Desfășurați ușor aluatul pentru rulada semilună pe o suprafață de lucru ușor înfăinată și apăsați ferm și prindeți perforațiile împreună pentru a forma o bucată solidă de aluat.
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de 12 pe 9 inci folosind un sucitor ușor înfăinat.
Presărați uniform amestecul de zahăr brun peste aluat până la 1/2 inch de margini.
Presărați deasupra restul de 1/3 cană alune de pădure.
Începând de la o parte scurtă, rulați aluatul în stil rulou.
Tăiați rulada în cruce în 8 până la 10 runde, fiecare de aproximativ 1 inch lățime, folosind un cuțit ascuțit. Aranjați rondelele, cu partea tăiată în jos, deasupra siropului din vasul de plăcintă, cu 6 în jurul marginilor vasului și 2 în centru. Ciupiți capetele deschise împreună cu vârfurile degetelor pentru a preveni desfacerea rulourilor. Acoperiți și răciți. Poate fi preparat cu 2 ore inainte.
Coaceți rulourile până când devin maro auriu deasupra și sucurile sunt maronii și clocotesc pe marginile vasului, aproximativ 25 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați rulourile să stea 1 minut.
Puneți un platou deasupra formei de plăcintă și rulourile inversate pe platou.
Stropiți ușor rulourile cu fulgii de sare de mare. Răciți rulourile timp de 10 până la 20 de minute și serviți cât sunt încă calde.