Rulouri Dulci Cu Unt De Arahide
Această rețetă servește 9 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 480 calorii, 15g de proteine, și 29G de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 227 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă, făină de pâine, unt de arahide crocant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulouri dulci cu unt de arahide cu glazură de ciocolată, Tort Bundt cu unt de arahide cu ciocolată cu glazură dulce de unt de arahide, și Moarte prin unt de arahide: fursecuri cu unt de arahide cu cupe de unt de arahide cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa, zahărul și drojdia în vasul mixerului standului.
Lăsați-l să stea până la 10 minute.
Adăugați făina de pâine și grișul și frământați cu cârligul de aluat până când amestecul începe să devină elastic. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte timp de 20 de minute.
Adăugați sarea și 6 linguri de unt, tăiate în bucăți mici. Frământați cu cârligul de aluat până când untul este complet încorporat și amestecul devine neted și elastic. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte timp de 30 de minute.
Făinați suprafața de lucru și pulverizați o tigaie pătrată de 8 inci cu spray de copt.
Întoarceți aluatul pe suprafața înmuiată și frământați-l scurt. Formați-l într-un dreptunghi, apoi rotiți-l într-un dreptunghi de aproximativ 12x16 inci. Poziționați-l cu una dintre laturile lungi orientate spre dvs.
Întindeți untul de arahide pe aluat acoperind subțire întreaga suprafață, cu excepția a aproximativ un centimetru pe marginea cea mai îndepărtată de dvs.
Presărați zahărul brun deasupra untului de arahide. Nu trebuie să fie complet egal, dar încercați să nu aveți aglomerări uriașe. Dacă doriți, presărați și un vârf sau două de sare grosieră deasupra.
Începând cu partea cea mai apropiată de tine, rulând aluatul, în stil jellyroll. Nu - l rotiți strâns-doriți să fie puțin slăbit. Când ajungeți la capătul îndepărtat, ciupiți aluatul pentru a sigila cusătura.
Tăiați aluatul în 3 bucăți uniforme, apoi tăiați fiecare dintre acestea în 3 bucăți pentru un total de
Aranjați rulourile, tăiate cu fața în jos, în tigaie în 3 rânduri. Aplatizați puțin rulourile, astfel încât să aibă toate aceeași înălțime și abia se ating în tigaie.
Împărțiți restul de 2 linguri de unt în bucăți și așezați puțin deasupra fiecărei role. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați-l să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Când aluatul a crescut, scoateți folia de plastic și coaceți până când rulourile se rumenesc frumos, aproximativ 35 de minute.
Scoateți rulourile din tigaie și lăsați-le să se răcească dacă nu le serviți imediat. Pentru un blat moale, acoperiți rulourile cu un prosop de bucătărie curat pe măsură ce se răcesc.
Dacă doriți, puteți să le acoperiți cu un strop de zahăr pudră sau să le stropiți cu stropi de glazură preferată. Personal, îmi plac simplu.