Rulouri de vită cu parmezan, nuci de pin, măsline și capere

Rulouri de vită cu parmezan, nuci de pin, măsline și capere
O porție conține 464 calorii, 33g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,79 USD pe porție. Un amestec de măsline, Top rotund de vită, capere îmbuteliate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Cina în seara asta: sos de roșii cu nuci de pin, capere, măsline și stafide, Cuscus Cu Stafide, Nuci De Pin Și Capere, și Salată de ardei prăjită cu capere și nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti rosiile cu usturoi, sare si 1/8 lingurita de piper in 2 linguri de ulei intr-o cratita grea de 2 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand rosiile s-au descompus si sosul se ingroasa, 8-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SosSos
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
În timp ce roșiile se gătesc, pulsează măslinele, caperele și 2 linguri de nuci de pin într-un robot de bucătărie până se toacă grosier și se transferă într-un castron. Se amestecă firimiturile de pâine, brânza, 2 linguri de pătrunjel, 1 lingură de ulei și restul de 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Nuci De PinNuci De Pin
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
CapereCapere
BrânzăBrânză
MăslineMăsline
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Pulsați sosul de roșii în procesorul curățat până când este purificat grosier, apoi reveniți la cratiță și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Puneți carnea între 2 foi de folie de plastic cu partea plată a unui pounder de carne sau cu un sucitor până la 1/8 inch grosime, apoi tăiați fiecare bucată în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Folie De PlasticFolie De Plastic
știft De Rulareștift De Rulare
2
Presărați 1 bucată de carne de vită uniform cu o pătrime de umplutură. Începând cu o latură lungă, înfășurați carnea de vită, apoi legați-o în 3 locuri cu sfoară de bucătărie. Condimentează bine rulada de vită cu sare și piper. Faceți încă 3 rulouri cu carnea de vită rămasă și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RolaRola
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
3
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până abia începe să fumeze, apoi gătiți rulouri de vită, întorcându-se, până se rumenesc bine în exterior, 3 până la 4 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Lăsați carnea de vită să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
5
Tăiați șirul de bucătărie și înjumătățiți fiecare rolă în diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
6
Puneți sosul pe 4 farfurii, apoi acoperiți cu carne de vită și presărați cu restul de 2 linguri fiecare de nuci de pin și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
PătrunjelPătrunjel
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista