Rulouri De Vinete Umplute Cu Brânză
Rulourile de vinete umplute cu brânză sunt a fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 259 calorii. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sare kosher, sos marinara îmbuteliat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare includ Rulouri De Usturoi Umplute Cu Brânză, Brânză umplut trei rulouri cina brânză, și Rulouri De Vinete Umplute Cu Brânză De Capră – 3 Puncte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Tăiați vinetele pe lungime în 8 felii (1/4-inch grosime).
Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Puneți felii de vinete pe tigaie; ungeți feliile cu ulei de măsline și presărați sare și piper.
Coaceți la 450 timp de 12 minute sau până se înmoaie; acoperiți și păstrați la cald.
Reduceți temperatura cuptorului la 37
Întindeți 2/3 cană de sos într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați brânza ricotta, brânza de capră și pătrunjelul într-un castron mic.
Întindeți 2 linguri de amestec de ricotta pe fiecare felie de vinete.
Rotiți felii și așezați, coaseți părțile în jos, în farfurie. Lingura rămase 1/3 cana sos uniform peste role, si se presara cu branza mozzarella. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 25 de minute; descoperiți și coaceți încă 5 minute sau până când brânza este rumenită și bulbucată.