Rulouri de vinete cu sos picant de roșii
Rulourile de vinete cu sos picant de roșii sunt un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 490 calorii, 17g de proteine, și 40g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr, ricotta, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Vinete cu sos picant de roșii, Sănătos și delicios: vinete în sos picant de roșii, și Chiftele mici de miel într-un sos picant de roșii de vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fulgii de usturoi si ardei rosu in 1 lingura de ulei intr-o cratita grea de 2 litri la foc moderat, amestecand, pana cand usturoiul devine auriu, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați roșiile, zahărul și 1/2 linguriță de sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 15 până la 20 de minute.
Încălziți tigaia la grătar la foc mare până când este fierbinte.
Curățați benzi de piele de 2 inci lățime de pe părțile opuse ale vinetelor și aruncați-le. Ținând un cuțit paralel cu o parte decojită, tăiați vinetele pe lungime în felii de 8 (1/3 inch grosime). 3
Periați ambele părți ale feliilor cu 3 linguri de ulei (total), apoi condimentați cu sare și piper.
Grătiți feliile în loturi, răsturnând o dată și perindând părțile la grătar cu puțin ulei rămas, până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 4 minute, apoi transferați într-o tavă.
Se amestecă împreună brânzeturile, 2 linguri de busuioc, piper și sarea rămasă. Împărțiți amestecul de brânză între felii (3 până la 4 linguri pe felie), lăsând o margine de 1/8 inch de-a lungul marginii.
Rulați fiecare felie, începând cu un capăt scurt, și serviți rulouri acoperite cu sos și presărate cu busuioc rămas.
* Vinetele pot fi la grătar folosind un grătar pe gaz. Preîncălziți toate arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la mediu. Vinete la grătar pe grătar ușor uleiat, acoperit cu capac, întorcându-se o dată, până când apar semne de licitație și grătar, 4 până la 5 minute în total.