Rulouri De Varză Verde De Sfeclă Ucraineană

Rulouri De Varză Verde De Sfeclă Ucraineană
Sfeclă ucraineană varză verde rulouri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 3,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 418 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, carne de porc măcinată, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Holubtsi (Rulouri De Varză Umplute Ucrainene), Orez de sfeclă și boluri de varză cu usturoi cu Pesto verde de sfeclă, și Supă de sfeclă cu Pistou verde de sfeclă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare și gătiți ceapa până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți tigaia de pe foc; se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Așezați firimiturile de pâine într-un castron mare; se toarnă laptele peste firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Lăsați să stea până când firimiturile au absorbit lichidul, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa gătită, carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată, oul, sarea și piperul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
6
Acoperiți fundul vasului de copt pregătit cu 2 frunze mari de sfeclă; puneți deoparte încă 2 frunze pentru vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Așezați frunzele de sfeclă rămase pentru umplere pe o suprafață plană de lucru și așezați o linguriță de amestec de carne la capătul larg (partea de jos) a fiecărei frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
8
Rotiți frunza în sus, închizând umplutura, apoi puneți-o în vasul de copt. Repetați cu frunzele rămase și amestecul de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
9
Turnați bulionul de pui peste rulourile umplute, apoi așezați ultimele 2 frunze rezervate peste partea superioară a rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când frunzele de sfeclă sunt fragede și umplutura este gătită, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (72 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Scoateți vasul din cuptor și turnați lichidul din fundul vasului de copt într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Bateți făina și smântâna împreună într-un castron până se omogenizează și amestecați treptat amestecul de smântână în sucurile de tigaie. Aduceți la foc mic la foc mediu-mic și gătiți ușor până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Nu fierbe. Pentru a servi, aranjați rulourile umplute într-un vas de servit și turnați sosul peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Se presara cu marar tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista