Rulouri De Varză Umplute (Galumpkis)

Rulouri De Varză Umplute (Galumpkis)
Sarmale umplute (Galumpkis) este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. Acest curs principal are 461 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru $ 3.47 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 54 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pastă de roșii, roșii, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Rulouri De Varză Umplute (Galumpkis), Rulouri Ușoare De Varză (Galumpkis), și Sarmale / Golabki / Sarmale Umplute.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Se acoperă o cratiță de 3 litri cu uleiul și se pune la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați usturoiul și sotati timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând ocazional, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Adăugați oțetul și zahărul; se fierbe, până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper și scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Așezați o tigaie la foc mediu și acoperiți cu 2 linguri de ulei de măsline. Sotati ceapa si usturoiul timp de aproximativ 5 minute, pana se inmoaie. Amestecați pasta de roșii, un strop de vin, pătrunjel și 1/2 cană din sosul de roșii dulce și acru pregătit, amestecați pentru a încorpora și apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Combinați carnea măcinată într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
7
Adăugați oul, orezul fiert și amestecul de ceapă sotată. Aruncați umplutura împreună cu mâinile pentru a combina, condimentați cu o cantitate generoasă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orez FiertOrez Fiert
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Îndepărtați frunzele exterioare mari și deteriorate din varză și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
10
Tăiați miezurile de varză cu un cuțit ascuțit și scoateți cu grijă restul frunzelor, păstrându-le întregi și cât mai intacte posibil (scăpați de toate frunzele mici și folosiți-le pentru salată de varză sau orice altceva.) Albiți frunzele de varză în oala cu apă clocotită timp de 5 minute sau până când sunt flexibile. Rulați frunzele sub apă rece, apoi așezați-le, astfel încât să puteți evalua câte pături trebuie să înfășurați umplutura. Apoi, tăiați cu atenție vena centrală din frunze, astfel încât acestea să fie mai ușor de rostogolit. Luați frunzele exterioare mari rezervate și așezați-le pe fundul unei tigaie, lăsați o parte din frunze să stea pe părțile laterale ale tigaiei. Această izolație va împiedica rulourile de varză să ardă pe fund atunci când sunt coapte. Folosiți toate frunzele cu aspect bun pentru a face rulourile de varză. Puneți aproximativ 1/2 cană din umplutura de carne în centrul varzei și începând de la ceea ce a fost capătul tulpinii, pliați părțile laterale și înfășurați varza pentru a închide umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Așezați rulourile de varză una lângă alta în rânduri, cu cusătura în jos, într-o tigaie cu caserole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
12
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Se toarnă sosul de roșii dulce și acru rămas peste rulourile de varză. Îndoiți frunzele agățate deasupra pentru a închide și a menține umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Stropiți blatul cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
15
Coaceți timp de 1 oră până când carnea este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista