Rulouri De Varză Umplute (Galumpkis)

Rulouri De Varză Umplute (Galumpkis)
Sarmale umplute (Galumpkis) este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. Acest curs principal are 461 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru $ 3.47 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 54 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pastă de roșii, roșii, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Rulouri De Varză Umplute (Galumpkis), Rulouri Ușoare De Varză (Galumpkis), și Sarmale / Golabki / Sarmale Umplute.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Se acoperă o cratiță de 3 litri cu uleiul și se pune la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați usturoiul și sotati timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând ocazional, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Adăugați oțetul și zahărul; se fierbe, până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper și scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Așezați o tigaie la foc mediu și acoperiți cu 2 linguri de ulei de măsline. Sotati ceapa si usturoiul timp de aproximativ 5 minute, pana se inmoaie. Amestecați pasta de roșii, un strop de vin, pătrunjel și 1/2 cană din sosul de roșii dulce și acru pregătit, amestecați pentru a încorpora și apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Combinați carnea măcinată într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
7
Adăugați oul, orezul fiert și amestecul de ceapă sotată. Aruncați umplutura împreună cu mâinile pentru a combina, condimentați cu o cantitate generoasă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Orez FiertOrez Fiert
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Îndepărtați frunzele exterioare mari și deteriorate din varză și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
10
Tăiați miezurile de varză cu un cuțit ascuțit și scoateți cu grijă restul frunzelor, păstrându-le întregi și cât mai intacte posibil (scăpați de toate frunzele mici și folosiți-le pentru salată de varză sau orice altceva.) Albiți frunzele de varză în oala cu apă clocotită timp de 5 minute sau până când sunt flexibile. Rulați frunzele sub apă rece, apoi așezați-le, astfel încât să puteți evalua câte pături trebuie să înfășurați umplutura. Apoi, tăiați cu atenție vena centrală din frunze, astfel încât acestea să fie mai ușor de rostogolit. Luați frunzele exterioare mari rezervate și așezați-le pe fundul unei tigaie, lăsați o parte din frunze să stea pe părțile laterale ale tigaiei. Această izolație va împiedica rulourile de varză să ardă pe fund atunci când sunt coapte. Folosiți toate frunzele cu aspect bun pentru a face rulourile de varză. Puneți aproximativ 1/2 cană din umplutura de carne în centrul varzei și începând de la ceea ce a fost capătul tulpinii, pliați părțile laterale și înfășurați varza pentru a închide umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Așezați rulourile de varză una lângă alta în rânduri, cu cusătura în jos, într-o tigaie cu caserole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
12
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Se toarnă sosul de roșii dulce și acru rămas peste rulourile de varză. Îndoiți frunzele agățate deasupra pentru a închide și a menține umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Stropiți blatul cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
15
Coaceți timp de 1 oră până când carnea este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista