Rulouri De Varză Umplute (Galumpkis)

Rulouri De Varză Umplute (Galumpkis)
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Rulourile de varză umplute (Galumpkis) ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 461 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 3,47 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, roșii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 34 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Rulouri Ușoare De Varză (Galumpkis), Sarmale / Golabki / Sarmale Umplute, și Rulouri De Varză Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Se acoperă o cratiță de 3 litri cu uleiul și se pune la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoiul și sotati timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând ocazional, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
4
Adăugați oțetul și zahărul; se fierbe, până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper și scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
SosSos
ZahărZahăr
5
Așezați o tigaie la foc mediu și acoperiți cu 2 linguri de ulei de măsline. Sotati ceapa si usturoiul timp de aproximativ 5 minute, pana se inmoaie. Amestecați pasta de roșii, un strop de vin, pătrunjel și 1/2 cană din sosul de roșii dulce și acru pregătit, amestecați pentru a încorpora și apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Sos De RoșiiSos De Roșii
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Combinați carnea măcinată într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
7
Adăugați oul, orezul fiert și amestecul de ceapă sotată. Aruncați umplutura împreună cu mâinile pentru a combina, condimentați cu o cantitate generoasă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Orez FiertOrez Fiert
CeapăCeapă
OuăOuă
8
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Îndepărtați frunzele exterioare mari și deteriorate din varză și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
10
Tăiați miezurile de varză cu un cuțit ascuțit și scoateți cu grijă restul frunzelor, păstrându-le întregi și cât mai intacte posibil (scăpați de toate frunzele mici și folosiți-le pentru salată de varză sau orice altceva.) Albiți frunzele de varză în oala cu apă clocotită timp de 5 minute sau până când sunt flexibile. Rulați frunzele sub apă rece, apoi așezați-le, astfel încât să puteți evalua câte pături trebuie să înfășurați umplutura. Apoi, tăiați cu atenție vena centrală din frunze, astfel încât acestea să fie mai ușor de rostogolit. Luați frunzele exterioare mari rezervate și așezați-le pe fundul unei tigaie, lăsați o parte din frunze să stea pe părțile laterale ale tigaiei. Această izolație va împiedica rulourile de varză să ardă pe fund atunci când sunt coapte. Folosiți toate frunzele cu aspect bun pentru a face rulourile de varză. Puneți aproximativ 1/2 cană din umplutura de carne în centrul varzei și începând de la ceea ce a fost capătul tulpinii, pliați părțile laterale și înfășurați varza pentru a închide umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
RolaRola
ApăApă
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuțitCuțit
TigaieTigaie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Așezați rulourile de varză una lângă alta în rânduri, cu cusătura în jos, într-o tigaie cu caserole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
12
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Se toarnă sosul de roșii dulce și acru rămas peste rulourile de varză. Îndoiți frunzele agățate deasupra pentru a închide și a menține umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
VarzăVarză
RolaRola
14
Stropiți blatul cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
15
Coaceți timp de 1 oră până când carnea este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista