Rulouri de varză umplute cu carne de vită

Ai nevoie de un aperitiv fără gluten și fără lactate ? Rulouri cu varză umplută cu carne de vită ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 200 de calorii , 6 g de proteine și 1 g de grăsime . Pentru 67 de cenți per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 38 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, zahăr brun, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 88% , ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt Involtini Di Pollo - Rulouri de pui umplute cu șuncă și brânză , Corned Beef la cuptor cu varză soată și cartofi noi la cuptor și Wrap din California Wild Rice & Beef Varza cu brânză ricotta crocantă .
Instrucțiuni
Scoateți miezul din varză. Se fierb la abur 12 frunze mari exterioare până când sunt moale.
Într-un castron, combinați carnea de vită, orezul, ceapa, oul și condimentele; amestecati bine. Pune aproximativ 1/3 cană amestec de carne pe fiecare frunză de varză. Îndoiți părțile laterale, începând de la o margine desfăcută și rulați frunza complet pentru a cuprinde umplutura. Repetați cu frunzele rămase și umplutura.
Pune rulourile într-o tigaie mare sau într-un cuptor olandez.
Combinați sosul de roșii, zahărul brun, apa și sucul de lămâie sau oțetul; se toarnă peste sarmale. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră, punând sosul peste rulouri din când în când în timpul gătirii.