Rulouri De Varză Umplute

Rulouri De Varză Umplute
Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 135 calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 50 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, supă de roșii condensată, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sarmale / Golabki / Sarmale Umplute, Rulouri De Varză Umplute, și Rulouri De Varză Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti varza in apa clocotita numai pana cand frunzele cad de pe cap. Rezervați 14-16 frunze mari pentru rulouri și puneți deoparte varza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2
Într-un castron, combinați orez, carne de vită, ceapă, sos Worcestershire, sare, piper și 1/4 cană de supă. Puneți 2 până la 3 linguri amestec de carne pe fiecare frunză de varză. Îndoiți în părți, apoi înfășurați frunzele pentru a închide complet carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
La 1 AnanasLa 1 Ananas
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Aliniați un cuptor olandez cu frunze de varză rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Combinați supa rămasă și apa; se toarnă peste varză. Stivați rulourile de varză deasupra sosului. Acoperă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 până la 1-1/2 ore sau până când rulourile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
5
Scoateți rulourile și varza. Dacă se dorește, sosul poate fi îngroșat prin fierbere la foc mare. Se toarna sosul peste rulouri si varza si se serveste imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista