Rulouri De Varză Umplute
Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 135 calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 50 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, supă de roșii condensată, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sarmale / Golabki / Sarmale Umplute, Rulouri De Varză Umplute, și Rulouri De Varză Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti varza in apa clocotita numai pana cand frunzele cad de pe cap. Rezervați 14-16 frunze mari pentru rulouri și puneți deoparte varza rămasă.
Într-un castron, combinați orez, carne de vită, ceapă, sos Worcestershire, sare, piper și 1/4 cană de supă. Puneți 2 până la 3 linguri amestec de carne pe fiecare frunză de varză. Îndoiți în părți, apoi înfășurați frunzele pentru a închide complet carnea.
Aliniați un cuptor olandez cu frunze de varză rămase.
Combinați supa rămasă și apa; se toarnă peste varză. Stivați rulourile de varză deasupra sosului. Acoperă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 până la 1-1/2 ore sau până când rulourile sunt fragede.
Scoateți rulourile și varza. Dacă se dorește, sosul poate fi îngroșat prin fierbere la foc mare. Se toarna sosul peste rulouri si varza si se serveste imediat.