Rulouri de varză dulce și fragedă

Rulouri de varză dulce și fragedă
Rulouri cu varză dulce și fragedă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Această rețetă face 7 porții cu 221 de calorii, 8 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 1,02 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână fulgi de pătrunjel, ouă, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 40 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 58%, acest fel de mâncare este bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Sarză cu varză dulce-acrișoară, Sarză cu varză acrișoară cu varză murată și Sarză cu sos acrișor-dulce cu varză.

Instrucțiuni

1
Gatiti varza in apa clocotita pana cand frunzele cad de pe cap. Pune deoparte 14 frunze mari pentru rulouri. (Păstrați varza rămasă la frigider pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
La 8 PruneLa 8 Prune
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2
Tăiați nervura groasă din partea de jos a fiecărei frunze rezervate, făcând o tăietură în formă de V.
3
Într-un castron mare, combinați ouăle, laptele, orezul, ciupercile, ceapa și condimentele. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Stridii, Feliate1/4 De Kilogram De Ciuperci Stridii, Feliate
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Pune aproximativ 1/2 cană pe fiecare frunză de varză; suprapuneți capetele tăiate și pliați în părțile laterale, începând de la capătul tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
5
Rulați complet pentru a cuprinde umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
6
Puneți șapte rulouri, cu cusătura în jos, într-o bucată de 5 litri. Care gateste incet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
7
Combinați ingredientele pentru sos; se toarnă jumătate peste sarmale. Acoperiți cu rulourile rămase și cu sosul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când un termometru arată 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
La 8 PruneLa 8 Prune
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45 cu o evaluare de 4,9 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Amestec: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 40 m.
Porții7
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista