Rulouri De Varză Cu Chiftele
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 145 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați varză, sos de roșii, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Varza Roll caserola-sarmale poate lua timp pentru a face, de ce sacrifice că aroma, Caserola De Vită Cu Varză (Rulouri Leneșe De Varză) - Fără Lactate, și Varză Sexy (+morcov Cilantro-var și rulouri de primăvară de varză) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți varza în apă clocotită doar până când frunzele cad de pe cap. Puneți deoparte 14-16 frunze mari pentru rulouri. (Refrigerați varza rămasă pentru o altă utilizare.)
Tăiați vena groasă din partea inferioară a fiecărei frunze rezervate, făcând o tăietură în formă de V.
Într-un castron mare, combinați 8 oz. de sos de roșii, ceapă, orez, praf de chili, sare și praf de usturoi. Zdrobiți carnea de vită peste amestec; se amestecă bine. Formați în 2-in. bile.
Puneți o chiftea pe fiecare frunză de varză; se suprapun capetele tăiate ale frunzei. Îndoiți în laturi, începând de la capătul tăiat.
Rulați complet pentru a închide chiftele. Asigurați-vă cu scobitori.
Se pune într-un 5-qt. aragaz lent.
Se toarnă sosul de roșii rămas peste rulourile de varză. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau până când carnea nu mai este roz și varza este fragedă. Aruncați scobitori