Rulouri De Unt

Rulouri De Unt
Rulourile cu unt ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă vegetariană servește 48 și costă 13 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, drojdie, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri Dulci Cu Unt De Arahide, Rulouri De Unt, și Rulouri De Unt Vechi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apă clocotită peste scurtare; se amestecă până se topește scurtarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Adăugați 1 cană de zahăr, sare și ouă, amestecând bine. Se răcește la 105 la 11
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se dizolvă drojdia în 1 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați restul de 1/2 linguriță de zahăr, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5
Combinați amestecul de scurtare și amestecul de drojdie într-un bol mare de amestecare; adăugați făină, amestecând până se omogenizează. Acoperiți bine și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Scoateți aluatul din frigider; punch jos. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 3 până la 4 ori. Împărțiți aluatul în patru porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
7
Rulați fiecare porție într-un cerc de aproximativ 12 inci în diametru și 1/4 inci grosime; tăiat în 10 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Rulați fiecare pană strâns, începând de la capătul larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Așezați rulourile pe foi de copt unse, cu fața în jos; curbați în formă de semilună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Ungeți blaturile cu unt topit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 1/2 ore sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
11
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Revista