Rulouri De Unt
Rulourile cu unt ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă vegetariană servește 48 și costă 13 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, drojdie, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri Dulci Cu Unt De Arahide, Rulouri De Unt, și Rulouri De Unt Vechi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă clocotită peste scurtare; se amestecă până se topește scurtarea.
Adăugați 1 cană de zahăr, sare și ouă, amestecând bine. Se răcește la 105 la 11
Se dizolvă drojdia în 1 cană de apă caldă.
Adăugați restul de 1/2 linguriță de zahăr, amestecând bine.
Combinați amestecul de scurtare și amestecul de drojdie într-un bol mare de amestecare; adăugați făină, amestecând până se omogenizează. Acoperiți bine și dați-l la frigider peste noapte.
Scoateți aluatul din frigider; punch jos. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 3 până la 4 ori. Împărțiți aluatul în patru porții.
Rulați fiecare porție într-un cerc de aproximativ 12 inci în diametru și 1/4 inci grosime; tăiat în 10 pene.
Rulați fiecare pană strâns, începând de la capătul larg.
Așezați rulourile pe foi de copt unse, cu fața în jos; curbați în formă de semilună.
Ungeți blaturile cu unt topit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 1/2 ore sau până când se dublează în vrac.
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc ușor.