Rulouri De Trifoi De Susan
Nevoie de un pâine vegetariană? Rulourile de trifoi de susan ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 30. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 144 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de făină, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Rulouri De Trifoi, Rulouri De Trifoi, și Rulouri De Trifoi.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați 1/2 cană apă caldă, drojdie și 1/2 linguriță zahăr; lăsați să stea 5 minute. Într-un castron mare, untul de cremă și zahărul rămas. Bateți în ouă.
Adăugați 4 căni de făină, sare și apă caldă rămasă; bateți până se omogenizează. Bateți în amestec de drojdie. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un castron uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; împărțiți în șase porții. Împărțiți fiecare porție în cinci bucăți. Împărțiți fiecare piesă în trei bile.
Așezați trei bile în fiecare ceașcă de brioșă unsă. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Bateți gălbenușul de ou și apa rece; periați peste aluat.
Se presară cu semințe de susan.
Coaceți la 350 de minute timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți la rafturi de sârmă.