Nevoie de un pâine vegetariană? Rulourile de trifoi de susan ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 30. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 144 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de făină, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Rulouri De Trifoi, Rulouri De Trifoi, și Rulouri De Trifoi.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați 1/2 cană apă caldă, drojdie și 1/2 linguriță zahăr; lăsați să stea 5 minute. Într-un castron mare, untul de cremă și zahărul rămas. Bateți în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați 4 căni de făină, sare și apă caldă rămasă; bateți până se omogenizează. Bateți în amestec de drojdie. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Se pune într-un castron uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; împărțiți în șase porții. Împărțiți fiecare porție în cinci bucăți. Împărțiți fiecare piesă în trei bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
6
Așezați trei bile în fiecare ceașcă de brioșă unsă. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
7
Bateți gălbenușul de ou și apa rece; periați peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
9
Coaceți la 350 de minute timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc.