Rulouri De Trifoi De Susan

Rulouri De Trifoi De Susan
Nevoie de un pâine vegetariană? Rulourile de trifoi de susan ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 30. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 144 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de făină, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Rulouri De Trifoi, Rulouri De Trifoi, și Rulouri De Trifoi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați 1/2 cană apă caldă, drojdie și 1/2 linguriță zahăr; lăsați să stea 5 minute. Într-un castron mare, untul de cremă și zahărul rămas. Bateți în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 4 căni de făină, sare și apă caldă rămasă; bateți până se omogenizează. Bateți în amestec de drojdie. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Se pune într-un castron uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; împărțiți în șase porții. Împărțiți fiecare porție în cinci bucăți. Împărțiți fiecare piesă în trei bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
6
Așezați trei bile în fiecare ceașcă de brioșă unsă. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
7
Bateți gălbenușul de ou și apa rece; periați peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
9
Coaceți la 350 de minute timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți la rafturi de sârmă.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista