Rulouri De Tigaie De Casă
Homemade Pan Rolls este un vegetarian rețetă cu 48 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 56 calorii. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 274 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină de pâine, scurtare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Ouă De Casă, Rulouri De Tigaie De Casă, și Rulouri De Cină De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 căni de făină, zahăr, scurtare, sare și drojdie.
Adăugați apă, lapte și ou. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent.
Adăugați făina rămasă, 1/4 cană la un moment dat, până când aluatul se reunește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Așezați într-un vas uns și întoarceți partea unsă în sus. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Aluatul este gata dacă indentarea rămâne la atingere.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în jumătate; tăiați fiecare jumătate în 24 de bucăți. Formați piesele în runde.
Așezați rulourile apropiate în două tigăi rotunde de tort de 9 inci ușor unse.
Ungeți cu unt topit. Se acoperă și se lasă să crească în loc cald aproximativ 30 de minute sau până la dublat. Acoperiți rulourile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 până la 18 minute, până se rumenesc.