Rulouri De Tigaie Cu Ceapă Franceză
Reteta franceză ceapa Pan role ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 20. O porție conține 182 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați aluatul de pâine, parmezanul, amestecul de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Rulouri De Ceapă Franceză, (nu)rulouri de cârnați-rulouri de patiserie cu linte franceză cu Le conservate, și Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon.
Instrucțiuni
Împărțiți aluatul de pâine în 20 de porții; formați fiecare într-o bilă. Într-un castron puțin adânc, combinați brânza și amestecul de supă.
Puneți untul într-un alt castron puțin adânc.
Rotiți fiecare bilă în unt, apoi în amestecul de brânză. Aranjați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Se coace la 350 de euro timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din vas în grătar.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mouton Cadet Bordeaux Rouge. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Mouton Cadet Bordeaux Rouge]()
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Un roșu dens, cu o nuanță purpurie pronunțată. Nasul este expresiv și complex, bogat în arome de fructe proaspete și coapte, în special cireș roșu și cireș morello, cu o notă de condiment. Atacul, asupra fructului, este bogat și suplu, mijlocul palatului plin și fructat pe taninuri mătăsoase. Arătând o lungime atractivă pe gust, are un finisaj proaspăt și picant care exprimă tot caracterul tipic al merlotului și calitatea foarte înaltă a vintage-ului.