Rulourile de talpă Petrale cu piure de conopidă sunt a fără gluten și pescatarian rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 248 calorii. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, sare kosher, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Phyllo-crusted Petrale Sole, Talpă Petrale cu varză de Bruxelles de lămâie, și Talpă Petrale Cu Meyer Lemon Beurre Blanc pentru rețete similare.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.