Rulouri De Sparanghel
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 25 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 35 și costă 16 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați asparagus spears, oscar mayer Deli ham, philadelphia cu 1/3 mai puțină grăsime decât crema de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Sparanghel Cu Rulouri De Sparanghel Crocante, Cele Mai Bune Rulouri De Sparanghel / Șuncă, și Rulouri De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Aplatizați feliile de șuncă; se usucă. Stivați în grămezi de câte 2 felii fiecare; întindeți fiecare stivă cu 1 linguriță. brânză cremă cu conținut scăzut de grăsimi.
Așezați 1 suliță aparagus pe 1 latură lungă a fiecărui teanc de șuncă; rulati.
Așezați, cu cusătura în jos, într-un vas de copt de 13x9 inci.
Coaceți 15 până la 20 min. sau până se încălzește.