Rulouri De Semilună Cu Unt
Rețeta se pot face rulouri de semilună cu unt în aproximativ 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 9 cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Funcționează bine ca o pâine. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rulouri De Semilună Fără Frământare, Rulouri De Semilună Din Făină De Porumb Cu Unt, și Rulouri De Semilună Cu Aluat Dulce Cu Unt.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia și 1 linguriță de zahăr în apă caldă.
Adăugați untul, laptele, oul, sarea, zahărul rămas și 2 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate.
Rulați fiecare porție într-un 12-in. cerc; tăiați fiecare cerc în 12 pene.
Rulați pene de la capătul larg și așezați punctul în jos cu 2 inci. separat pe foi de copt unse. Curba se termină pentru a forma crescenți. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350.
Coaceți 10-12 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă.