Rulourile umede de scorțișoară ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 221 calorii. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 78 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână lapte cald, ou, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Rulouri de scorțișoară peste noapte – puteți coace rulouri proaspete și calde de scorțișoară dimineața, Chifle de scorțișoară moi, umede și lipicioase, și Delicios și umed miere Bun tort scorțișoară Flop.
Instrucțiuni
1
Puneți laptele, oul, untul, zahărul, sarea, făina și drojdia în tigaia mașinii de pâine. Asigurați-vă că adăugați ultima drojdie. Setați mașina de pâine pe ciclul de aluat și începeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Pâine
2
Într-o tigaie cu sos mediu, topiți 1/3 cană de unt la foc mediu-mic. Se amestecă 1/2 cană zahăr brun, 2 linguri lapte și 1 cană nuci. Se amestecă constant până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Se toarnă acest sos într-o tigaie de 9x13 inch; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
După terminarea ciclului, puneți aluatul pe o placă ușor înmuiată și rotiți aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 10x1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Ungeți aluatul cu unt topit și presărați cu zahăr brun, scorțișoară, nuci și stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
Hârtie De Orez
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Rotiți aluatul strâns ca o rolă de jeleu, începând cu partea lungă. Apăsați marginile pentru a sigila. Cu un cuțit sau, de preferință, o bucată lungă de ață dentară, tăiați ruloul în bucăți de un centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Așezați bucățile în tigaia pregătită deasupra sosului de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dimensiunea dublă, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți din cuptor și întoarceți imediat cu susul în jos pe un platou.