Rulouri De Scorțișoară Herman

Nevoie de o făină de dimineață fără lactate? Rulourile de scorțișoară Herman ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 237 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați Herman Sourdough starter, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața, {Aragaz lent} Fondue rulou de scorțișoară cu rulouri miniaturale de scorțișoară de 20 de minute, și Rulouri de scorțișoară de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare combinați Herman Sweet Sourdough Starter, făină, bicarbonat de sodiu, sare, praf de copt și ouă până se omogenizează bine.
Frământați aluatul în castron timp de 5 până la 7 minute sau până când amestecul este neted.
Lăsați să crească în loc cald până se dublează. Punch jos. Pe o suprafață ușor făinată, apăsați aluatul într-un dreptunghi de 10 x 20 inch.
Combinați margarina topită, zahărul și scorțișoara într-un castron mic.
Întindeți amestecul peste aluat.
Presărați nuci sau stafide, dacă doriți.
Începând de pe partea lungă, rulați aluatul, moda jellyroll. Apăsați capetele împreună pentru a face o cusătură.
Tăiați felii de 1 inch și puneți-le într-o tigaie de tort de 11x14 inch. Permite role crește pentru a dubla dimensiunea lor.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 325 F (165 grade C) timp de 20 până la 25 de minute, până se rumenesc ușor.