Rulouri De Scorțișoară De Patiserie Cu Puf
Rulouri de scorțișoară de patiserie este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 347 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, cremă de brânză, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Rulouri De Scorțișoară De Patiserie Cu Puf, Rulouri de scorțișoară de patiserie cu puf cu glazură de arțar, și Biscuiți "biscuiți" cu zahăr de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați o tigaie de 9x13 inch cu spray de gătit.
Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu.
Adăugați cremă de brânză, scorțișoară și vanilie în tigaie și amestecați până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se răcește timp de 5 minute.
Întindeți amestecul de scorțișoară și cremă de brânză peste patiseria cu puf.
Rotiți patiseria cu puf într-un buștean și ciupiți capetele împreună pentru a continua să umpleți în interior.
Așezați ruloul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor, și răspândirea crema de branza glazura peste rola cald.
Serviți cald sau la temperatura camerei.