Rulouri De Scorțișoară De Dovleac

Rulourile de scorțișoară de dovleac ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 139 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdia activă, zahărul, extractul de vanilan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Rulouri de scorțișoară de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară de arțar, Confesiune #136: nu am putut rezista ... dovleac condiment scorțișoară role cu scorțișoară crema de branza burniță, și Rulouri De Scorțișoară De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați 1-1/2 căni de făină și drojdie; deoparte. Intr-o cratita se incalzeste si se amesteca dovleacul, laptele, zaharul, 2 linguri de unt si sare pana se incalzeste (120-130) si untul este aproape topit.
Se adaugă în amestecul de făină / drojdie împreună cu oul. Bateți la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți la viteză mare timp de 3 minute. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a face un aluat moderat rigid. Frământați pe o suprafață ușor înmuiată până când este netedă și elastică, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un castron uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Roll într-un 12-in. x 10-în. dreptunghi. Topiți untul rămas; ungeți aluatul.
Combinați zahărul brun și scorțișoara; presărați peste aluat.
Rulați aluatul, stilul de rulare a jeleului, începând cu partea mai lungă.
Se taie în 12 felii, 1 in. fiecare.
Așezați rulourile, tăiate cu fața în jos, într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 375 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Pentru înghețare, topiți untul într-o cratiță; amestecați zahărul brun și laptele. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic timp de 1 minut. Se amestecă vanilia, sarea și 1/4 cană de zahăr pentru cofetari; bateți până se amestecă bine.
Adăugați mai mult zahăr, dacă este necesar, pentru a obține consistența dorită.