Rulouri De Scorțișoară Cu Cartofi Dulci
Rulourile de scorțișoară cu cartofi dulci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 14 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ou, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Rulouri De Scorțișoară Cu Cartofi Dulci, Rulouri De Scorțișoară Cu Cartofi Dulci, și Rulouri De Scorțișoară Cu Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Pulsează primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie de mare capacitate (11 căni) de 4 ori sau doar până se combină, folosind lama metalică.
Îndepărtați lama metalică, răzuind amestecul de drojdie în vasul robotului de bucătărie.
Adăugați 1 cană de făină rămasă și procesați 30 de secunde sau până când se formează un aluat, reunindu-se pentru a menține o formă. (Aluatul va fi lipicios.)
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră până la 1 oră și 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos. Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și rulați într - un dreptunghi de 10 x 18 inci.
Răspândiți uniform cu umplutură, lăsând o margine de 1 inch.
Rulați aluatul, moda jeleu, începând de la 1 latură lungă.
Tăiați în felii de 12 (1 1/2 inch) și aranjați într - o tigaie ușor unsă de 13 x 9 inch. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute.
Coaceți rulourile la 400 timp de 10 minute.
Scoateți rulourile din cuptor; stropiți aproximativ 1/2 cană glazură încet peste rulouri, începând de la 1 margine de tigaie și stropind într-un model circular; lăsați glazura să se înmoaie. Repetați procedura cu glazura rămasă.
Coaceți rulourile cu încă 7 până la 10 minute sau până când se rumenesc ușor și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Scoateți rulourile din cuptor și inversați-le pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu. Inversați din nou, glazurați cu fața în sus, pe un platou de servire.
Lăsați să se răcească 20 până la 30 de minute.