Rulouri De Scorțișoară Cu Cartofi Dulci

Rulouri De Scorțișoară Cu Cartofi Dulci
Rulourile de scorțișoară cu cartofi dulci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 14 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ou, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Rulouri De Scorțișoară Cu Cartofi Dulci, Rulouri De Scorțișoară Cu Cartofi Dulci, și Rulouri De Scorțișoară Cu Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Pulsează primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie de mare capacitate (11 căni) de 4 ori sau doar până se combină, folosind lama metalică.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Îndepărtați lama metalică, răzuind amestecul de drojdie în vasul robotului de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Lăsați să stea 5 minute.
4
Adăugați 1 cană de făină rămasă și procesați 30 de secunde sau până când se formează un aluat, reunindu-se pentru a menține o formă. (Aluatul va fi lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră până la 1 oră și 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
6
Puneți aluatul în jos. Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și rulați într - un dreptunghi de 10 x 18 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
7
Răspândiți uniform cu umplutură, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Rulați aluatul, moda jeleu, începând de la 1 latură lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
9
Tăiați în felii de 12 (1 1/2 inch) și aranjați într - o tigaie ușor unsă de 13 x 9 inch. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
10
Coaceți rulourile la 400 timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți rulourile din cuptor; stropiți aproximativ 1/2 cană glazură încet peste rulouri, începând de la 1 margine de tigaie și stropind într-un model circular; lăsați glazura să se înmoaie. Repetați procedura cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Coaceți rulourile cu încă 7 până la 10 minute sau până când se rumenesc ușor și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți rulourile din cuptor și inversați-le pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu. Inversați din nou, glazurați cu fața în sus, pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
14
Lăsați să se răcească 20 până la 30 de minute.
15
Se servește cald.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista