Rulouri De Scorțișoară

Rulouri De Scorțișoară
Rulourile de scorțișoară necesită aproximativ 3 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 379 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 40. 4717 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, zahăr pudră, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un mic dejun ieftin. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și {Aragaz lent} Fondue rulou de scorțișoară cu rulouri miniaturale de scorțișoară de 20 de minute, {Aragaz lent} Fondue rulou de scorțișoară cu rulouri miniaturale de scorțișoară de 20 de minute, și {Aragaz lent} Fondue rulou de scorțișoară cu rulouri miniaturale de scorțișoară de 20 de minute.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți laptele, uleiul vegetal și zahărul într-o cratiță medie la foc mediu până chiar sub fierbere. Se lasă deoparte și se răcește pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Presărați drojdia deasupra și lăsați-o să stea pe lapte timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Adăugați 8 căni de făină. Se amestecă până se combină, apoi se acoperă cu un prosop de bucătărie curat și se lasă deoparte într-un loc relativ cald timp de 1 oră. După 1 oră, scoateți prosopul și adăugați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și restul de 1 cană de făină. Se amestecă bine pentru a se combina. Folosiți aluatul imediat sau puneți-l într-un bol de amestecare și dați-l la frigider timp de până la 3 zile, dând aluatul dacă se ridică în vârful bolului. (Aluatul este mai ușor de lucrat dacă a fost răcit cu cel puțin o oră înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Pentru a asambla rulourile, scoateți jumătate din aluat din tigaie. Pe o suprafață de copt făinată, rulați aluatul într-un dreptunghi mare, de aproximativ 30 pe 10 inci. Aluatul trebuie rulat foarte subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1
Se toarnă 3/4 cană la 1 cană de unt topit pe suprafața aluatului. Folosiți degetele pentru a întinde uniform untul. Presărați generos jumătate din scorțișoara măcinată și 1 cană de zahăr peste unt. Nu vă fie teamă să stropiți cu mai mult unt sau mai mult zahăr! Gooey este scopul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2
Acum, începând de la capătul cel mai îndepărtat de tine, rulează dreptunghiul strâns spre tine. Folosiți ambele mâini și lucrați încet, având grijă să mențineți rola strânsă. Nu vă faceți griji dacă umplutura se scurge în timp ce lucrați; asta înseamnă doar că rulourile vor fi divine. Când ajungeți la capăt, prindeți cusătura împreună și răsturnați rola astfel încât cusătura să fie cu fața în jos. Când ați terminat, veți ajunge cu un butuc lung, scorțișoară, zahăr, buștean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Glisați o placă de tăiat sub rolă și, cu un cuțit ascuțit, faceți felii de 1/2 inch. Un "jurnal" va produce 20 până la 25 de role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Se toarnă câteva lingurițe de unt topit în tigăi de tort din folie de unică folosință și se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Așezați rulourile feliate în tigăi, având grijă să nu supraaglomerați. (Fiecare tigaie va conține 7 până la 9 rulouri.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Repetați procesul de rulare/zahăr / unt cu cealaltă jumătate a aluatului și mai multe tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Acoperiți toate tigăile cu un prosop de bucătărie și lăsați-le deoparte să se ridice pe blat timp de cel puțin 20 de minute înainte de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Scoateți prosopul și coaceți până se rumenesc, 15 până la 18 minute. Nu lăsați rulourile să devină prea maronii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
În timp ce rulourile se coc, faceți glazura de arțar: într-un castron mare, amestecați împreună zahărul pudră, laptele, untul, cafeaua și sarea. Stropiți în aroma de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De ArțarAromă De Arțar
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Bateți până se omogenizează. Gustați și adăugați mai mult arțar, zahăr, unt sau alte ingrediente, după cum este necesar, până când glazura atinge consistența dorită. Glazura ar trebui să fie oarecum groasă, dar totuși foarte turnabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Scoateți tigăile din cuptor. Stropiți imediat glazura deasupra. Asigurați-vă că îl obțineți în jurul marginilor și deasupra. Pe măsură ce stau, rulourile vor absorbi o parte din umiditatea și aroma glazurii. Se îmbunătățesc doar cu timpul... nu că ar dura mai mult de câteva secunde. Fă-le pentru un prieten astăzi! Va sigila relația pe viață. Promit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista