Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați rulourile de scorțișoară. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 385 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 395 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, drojdie, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri de scorțișoară peste noapte – puteți coace rulouri proaspete și calde de scorțișoară dimineața, {Aragaz lent} fondue cu scorțișoară cu rulouri de scorțișoară în miniatură de 20 de minute, și Rulouri de scorțișoară de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă și lăsați-o deoparte. Într-un castron mare se amestecă lapte, zahăr, unt topit, sare și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Apă
Drojdie
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați 2 căni de făină și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Adăugați amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
5
Se amestecă făina rămasă până când aluatul este ușor de manevrat. Frământați aluatul pe o suprafață ușor făinată timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Se pune într-un vas bine uns, se acoperă și se lasă să crească până se dublează în dimensiune, de obicei 1 până la 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Când este dublat în dimensiune,dați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
8
Rulați pe o suprafață înmuiată într-un dreptunghi de 15 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
9
Întindeți untul topit peste tot aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
10
Se amestecă zahărul și scorțișoara și se presară peste aluatul cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Aluat
Zahăr
11
Se presară cu nuci, nuci pecan sau stafide, dacă se dorește. Începând de la partea de 15 inch, rolați aluatul și prindeți marginea împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Nuci
Nuci Pecan
Aluat
12
Tăiați în 12 până la 15 felii.
13
Înveliți fundul tăvii de copt cu unt și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
14
Așezați feliile de rulou de scorțișoară aproape în tigaie și lăsați să crească până când aluatul se dublează, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou De Scorțișoară
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până se rumenesc frumos.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Între timp, amestecați untul, zahărul pudră și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
Unt
17
Adăugați apă fierbinte 1 lingură la un moment dat până când glazura atinge consistența dorită.