Rulouri de salată vietnameză cu tofu picant la grătar

Rulourile de salată vietnameză cu tofu picant la grătar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 325 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, piper, arahide prăjite uscate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este super. Încercați Rulouri Picante De Salată Vietnameză De Creveți, Împachetări vietnameze cu salată de tofu-tăiței, și Rulouri de primăvară vietnameze cu tofu crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tofu transversal în felii de 12 (1/2 inch).
Așezați felii de tofu pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele. Acoperiți tofu cu prosoape de hârtie suplimentare.
Așezați o placă de tăiat deasupra tofu; așezați o tigaie din fontă deasupra plăcii de tăiat.
Lăsați să stea 30 de minute până la 1 oră. (Tofu este gata atunci când o felie se îndoaie ușor, fără a se rupe sau a se sfărâma.) Aranjați tofu într-un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Combinați sucul și următoarele 6 ingrediente (suc prin usturoi) într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand pana se dizolva mierea.
Se toarnă peste tofu. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Scoateți tofu din vas și rezervați marinada. Înveliți tofu cu spray de gătit.
Așezați tofu pe grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți 12 frunze exterioare mari din capul de salată; rezervați salata rămasă pentru o altă utilizare.
Îndepărtați jumătatea inferioară a fiecărei frunze de salată; rezervați pentru o altă utilizare.
Așezați 1 felie de tofu pe fiecare frunză de salată. Acoperiți fiecare frunză cu 2 lingurițe de coriandru, 3/4 linguriță de arahide, 3 frunze de mentă, 3 fâșii de morcov și 1 frunză de busuioc. Înfășurați frunza în jurul toppingurilor.
Se servește cu marinată rezervată.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Eseu Chenin Blanc]()
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier