Rulouri De Pui În Stil Marocan

Rulouri De Pui În Stil Marocan
Această rețetă face 32 de porții cu 122 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ouă, turmeric și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rulouri De Pui Divan Phyllo, Buffalo Pui Phyllo Rolls, și Buffalo Pui Phyllo Rolls.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in ulei impreuna cu sare, chimen, ghimbir, turmeric, piper si coriandru intr-o cratita grea de 3 litri la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați pui, bulion, apă și băț de scorțișoară și fierbeți, acoperit, întorcând puiul o dată, până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 45 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Transferați puiul cu clești într-un castron, rezervând lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tocați puiul, aruncând pielea și oasele și transferați-l într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Transferați lichidul de gătit într-o măsură de sticlă de 2 căni (nu curățați cratița) și lăsați să stea 1 minut, apoi îndepărtați grăsimea și aruncați bățul de scorțișoară. Întoarceți lichidul în cratiță și fierbeți la foc moderat, neacoperit, până când se reduce la aproximativ 1/4 cană (lichidul va arăta ca o glazură în fundul tigaiei), aproximativ 8 minute, apoi amestecați în pui mărunțit împreună cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Rezervați 2 linguri de ou bătut într-o cană pentru spălarea ouălor. Condimentați ușor oul rămas cu sare și piper, apoi gătiți în 1/2 lingură de unt într - o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci la foc moderat, amestecând, până când este doar setată, dar încă ușor moale. Se amestecă oul amestecat în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți 1 foaie de phyllo pe o suprafață de lucru, păstrând restul de phyllo acoperit cu foi suprapuse de folie de plastic și un prosop de bucătărie umed și periați generos cu puțin unt topit. Cerneti uniform 1/4 lingurita de scortisoara peste filo cu unt folosind o sita cu ochiuri fine, apoi acoperiti cu o alta foaie de filo si ungeti generos cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Înjumătățiți filo-ul cu unt transversal, apoi aranjați 1 jumătate cu o latură lungă cea mai apropiată de dvs.
4
Răspândiți 1/4 cană de umplutură de pui într-o bandă îngustă de-a lungul marginii cele mai apropiate de dvs., apoi înfășurați umplutura strâns în filo, lăsând capetele deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
5
Transferați rola, cu cusătura în jos, pe o tăietură așezată în interiorul unei tigaie (pentru a ajuta la conținerea semințelor de muștar la stropire). Faceți o altă rolă cu jumătatea rămasă. Faceți încă 6 role în același mod, transferându-le pe placa de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Periați ușor partea superioară a rulourilor cu spălare de ouă și presărați imediat cu semințe de muștar, apăsând ușor pe semințe pentru a ajuta la aderare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Tăiați fiecare rulou transversal în 4 bucăți și aranjați bucățile la 1 inch distanță pe 2 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Coaceți, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când phyllo este maro auriu, aproximativ 12 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Transferați rulourile într-un suport pentru a se răci ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1
Rolele pot fi asamblate (dar nu acoperite sau tăiate) cu 1 zi înainte și răcite, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
2
Rulourile pot fi asamblate și tăiate (dar nu acoperite sau coapte) cu 2 săptămâni înainte și congelate, învelite bine în folie de plastic. Înveliți rulourile congelate, apoi coaceți (nu dezghețați) într-un cuptor preîncălzit de 177° aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista