Rulouri De Porc Umplute: Braciole Abruzzese

Rulouri De Porc Umplute: Braciole Abruzzese
Rulouri de porc umplute: Braciole Abruzzese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 6 și costă $ 2.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 409 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rulouri de vițel în sos de roșii - - - Braciole di Vitello, Braciole umplute cu spanac într-un sos de duminică cu Pappardelle, și Braciole De Porc Cu Tagliatelle Și Sos De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți bine ouăle într-un bol mediu și adăugați brânza, sare și piper, după gust. Într-o tigaie mare, cu fund greu, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare și adăugați amestecul de ouă. Gatiti la foc mediu-mare pana cand ouale sunt setate, apoi iesiti din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se taie în 12 bucăți egale și se lasă deoparte.
3
Condimentați fiecare bucată de porc cu sare și piper și așezați 1 bucată de ou fiert în centrul fiecăruia. Acoperiți oul cu 1 frunză de ciorbă, 1 felie de prosciutto și 1 felie de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ProsciuttoProsciutto
Chard ElvețianChard Elvețian
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Rotiți fiecare bucată de carne de porc strâns și fixați-o cu sfoară sau scobitori de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
5
Într-o tigaie mare, cu fund greu sau cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline rămas la foc mediu și adăugați ceapa și pătrunjelul. Odată ce ceapa este înmuiată, adăugați grăsimea de porc și, odată ce este lichefiată, adăugați rulourile de porc. Se rumenesc bine pe toate părțile, apoi se amestecă vinul și se gătește la foc mic timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se servește fierbinte, cu sucurile de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista