Rulouri De Porc Umplute: Braciole Abruzzese
Rulouri de porc umplute: Braciole Abruzzese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 6 și costă $ 2.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 409 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rulouri de vițel în sos de roșii - - - Braciole di Vitello, Braciole umplute cu spanac într-un sos de duminică cu Pappardelle, și Braciole De Porc Cu Tagliatelle Și Sos De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți bine ouăle într-un bol mediu și adăugați brânza, sare și piper, după gust. Într-o tigaie mare, cu fund greu, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare și adăugați amestecul de ouă. Gatiti la foc mediu-mare pana cand ouale sunt setate, apoi iesiti din tigaie.
Se taie în 12 bucăți egale și se lasă deoparte.
Condimentați fiecare bucată de porc cu sare și piper și așezați 1 bucată de ou fiert în centrul fiecăruia. Acoperiți oul cu 1 frunză de ciorbă, 1 felie de prosciutto și 1 felie de mozzarella.
Rotiți fiecare bucată de carne de porc strâns și fixați-o cu sfoară sau scobitori de măcelar.
Într-o tigaie mare, cu fund greu sau cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline rămas la foc mediu și adăugați ceapa și pătrunjelul. Odată ce ceapa este înmuiată, adăugați grăsimea de porc și, odată ce este lichefiată, adăugați rulourile de porc. Se rumenesc bine pe toate părțile, apoi se amestecă vinul și se gătește la foc mic timp de 30 de minute.
Se servește fierbinte, cu sucurile de tigaie.