Rulouri De Pizza Umplute
Rulouri de Pizza umplute ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 225 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare de usturoi, pepperoni, bețișoare de brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Strivire pe Catherine McCord de Weelicious și umplute rulouri de Pizza, Sos de pizza Hawaiian pentru rulouri de Pizza 4, și rulouri de pâine cu cartofi umpluți, cum se fac rulouri de pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Separați fiecare cutie de rulouri în 8 triunghiuri. Puneți 2 felii de pepperoni pe fiecare triunghi; Așezați 1 bucată de brânză la capătul larg al triunghiului.
Se presară cu condimente italiene.
Rulați-vă, începând de la capătul larg.
Așezați rulourile de pizza într-o foaie de copt unsă.
Se presară cu sare de usturoi.
Coaceți la 375 timp de 10 până la 12 minute sau până devin aurii.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon