Rulouri De Piele Tofu
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.87 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 440 calorii. 38 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de albuș de ou, bulion de pui, sos de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Taitei Cu Piele De Tofu, Se amestecă Bok Choy prăjit cu piele de Tofu (aprox.), și Piele de ardei verde, șuncă și Tofu cu oțet de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați pielea de tofu într-un castron mare cu apă până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din apă. Aliniați foile pe o tăietură și rotiți-le într-un cilindru.
Tăiați transversal în segmente de 1 inch, cu o lungime de cel puțin un picior.
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați carne de porc, albuș de ou, ghimbir, 1 linguriță sare, piper alb, 1/4 linguriță zahăr, sos de soia, sos de stridii, 2 lingurițe amidon de porumb și shiitake tocat.
Se amestecă cu mâinile pentru a combina.
Folosind aproximativ 2 linguri de depunere a cărnii pe segment de piele de tofu, înfășurați umplutura în pielea de tofu, formând cilindri destul de strânși.
Combinați restul de linguriță de sos de soia și linguriță de amidon de porumb într-un castron mic și amestecați cu o furculiță până se omogenizează.
Se adaugă bulionul de pui și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul în wok la 350 F. prăjiți cilindrii de piele de tofu, câte un cuplu, până când suprafața este maro deschis și oarecum umflată.
Se scoate cu o lingură cu fante și se lasă deoparte.
Aliniați toate rulourile prăjite într-un castron puțin adânc care se poate încadra într-un abur din metal sau bambus.
Turnați sosul peste rulouri și aburiți la foc mare timp de 15 minute, răsturnând rulourile la jumătate. Aburiți până când pielea a absorbit cel puțin jumătate din sos.
Serviți imediat, garnisind cu coriandru sau ceapă verde, dacă doriți.