Rulouri de paste cu sos consistent de carne
Rulourile de paste cu sos consistent de carne necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 501 calorii. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oregano, sos de carne, tăiței lasagna și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Sos De Carne Italian Consistent, Rulouri de varză cu umplutură de carne și sos de ciuperci sălbatice, și Sos de carne pentru Paste.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; se scurge bine.
Tăiați tăiței în jumătate transversal.
Scurgeți spanacul; apăsați între prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Combinați sosul consistent de carne și sosul de roșii într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 de minute.
Combinați brânza de vaci, brânza Romano, oregano și busuiocul într-un recipient al unui blender electric sau al unui robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Transferați amestecul de brânză într-un castron; adăugați spanacul, amestecând bine.
Întindeți aproximativ 3 linguri de amestec de spanac pe fiecare jumătate de tăiței de lasagna, lăsând o margine de 1/4 inch în jurul marginii.
Rulati fiecare tăiței, jellyroll moda, începând de la sfârșitul îngust.
Puneți sosul de carne într-o caserolă de 1 litru acoperită cu spray de gătit. Aranjați rulourile, cusătura în jos, peste sos. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 25 de minute.
Se presară cu brânză mozzarella.
Coaceți, neacoperit, 5 minute sau până când brânza se topește.