Rulouri de parmezan de vinete cu smog elvețian și mentă proaspătă

Rulouri de parmezan de vinete cu smog elvețian și mentă proaspătă
Rulourile de parmezan de vinete cu Bietă elvețiană și mentă proaspătă sunt un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella ambalată în apă, sos de roșii, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Rețete similare includ Rulouri De Parmezan De Vinete Cu Smog Elvețian Și Mentă Proaspătă, Rulouri Elvețiene De Bietă, și Parmezan Elvețian.

Instrucțiuni

1
Acoperiți fundul și părțile laterale ale fiecăruia dintre cele 2 maricoloane cu 1 strat de felii de vinete;se presară generos cu sare grosieră.Continuați să stratificați felii de vinete în fiecarecolander, stropind fiecare strat cu sare grosieră, până când se folosesc toate feliile de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
VineteVinete
2
Așezați fiecare strecurătoare peste castron mare; lăsați să stea cel puțin 30 de minute și până la 1 oră. Clătiți felii de legume pentru a îndepărta excesul de sare; uscatbine cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
3
Poziționați raftul cuptorului la 5 până la 6 inci de lasursa de căldură și preîncălziți broiler. Linia 3 mai marefoi de copt tăiate cu hârtie de pergament. Aranjați felii de vinete într-un singurstrat pe foi de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Periați ambelelaturile feliilor de vinete cu ulei de măsline. Fierbeți 1 foaie la un moment dat până când feliile de vinete sunt delicate și încep să se rumenească, urmărind îndeaproape și îndepărtând feliile de vinete după cum este necesar dacă gătiți prea repede, 3 până la 4 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
5
Scoateți foaia de copt din cuptorși vinete reci în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați bietă în oală și fierbeți doar până se înmoaie,aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scurgeți; clătiți cu frigapă. Strângeți smogul foarte uscat, apoi tăiațigros. Strângeți din nou chard uscat întreprosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
9
Bateti ouale si pinch desare grosieră într-un castron mediu. Se amestecă choppedchard, brânză ricotta, 1 cană parmezan,mentă și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Piper NegruPiper Negru
ParmezanParmezan
OuăOuă
MentăMentă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Ulei ușor 15 x 10 x 2 inch sticlă bakingdish.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
11
Răspândiți jumătate din sosul de roșii uniformpeste fundul vasului. Împărțiți umplutura de bietă-ricotă între feliile de vinete, așezând aproximativ 1 lingură plină de umplutură în centrul fiecărei. Începând de la 1 capăt scurt al fiecăruia, liberînchideți felii de vinete, închizând umplutura.Aranjați rulourile, cusătura în jos, deasupra sosuluiîn vasul de copt. Lingura de rosii ramasesos peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
VineteVinete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chard ElvețianChard Elvețian
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
12
Așezați felii de mozzarella într-un singur strat peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
RolaRola
13
Se presara cu ramase1 / 4 cana parmezan. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Se acoperă cu folie și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Coaceți vinetele
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Rulouri de parmezan, acoperite cu folie, până laîncălzit, aproximativ 30 de minute dacă sunt proaspete sau 40 de minute dacă sunt refrigerate. Descoperițiși coaceți până se rumenesc în pete și sosul este umflat, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
RolaRola
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
17
Se servește fierbinte.
18
* Disponibil la multe supermarketuri și magazine de produse alimentare de specialitate și piețe italiene.Mozzarella obișnuită poate fi înlocuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
19
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista