Rulouri de parmezan de vinete cu smog elvețian și mentă proaspătă
Rulourile de parmezan de vinete cu Bietă elvețiană și mentă proaspătă sunt un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella ambalată în apă, sos de roșii, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Rețete similare includ Rulouri De Parmezan De Vinete Cu Smog Elvețian Și Mentă Proaspătă, Rulouri Elvețiene De Bietă, și Parmezan Elvețian.
Instrucțiuni
Acoperiți fundul și părțile laterale ale fiecăruia dintre cele 2 maricoloane cu 1 strat de felii de vinete;se presară generos cu sare grosieră.Continuați să stratificați felii de vinete în fiecarecolander, stropind fiecare strat cu sare grosieră, până când se folosesc toate feliile de vinete.
Așezați fiecare strecurătoare peste castron mare; lăsați să stea cel puțin 30 de minute și până la 1 oră. Clătiți felii de legume pentru a îndepărta excesul de sare; uscatbine cu prosoape de hârtie.
Poziționați raftul cuptorului la 5 până la 6 inci de lasursa de căldură și preîncălziți broiler. Linia 3 mai marefoi de copt tăiate cu hârtie de pergament. Aranjați felii de vinete într-un singurstrat pe foi de copt pregătite.
Periați ambelelaturile feliilor de vinete cu ulei de măsline. Fierbeți 1 foaie la un moment dat până când feliile de vinete sunt delicate și încep să se rumenească, urmărind îndeaproape și îndepărtând feliile de vinete după cum este necesar dacă gătiți prea repede, 3 până la 4 minute pe parte.
Scoateți foaia de copt din cuptorși vinete reci în timp ce pregătiți umplutura.
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Adăugați bietă în oală și fierbeți doar până se înmoaie,aproximativ 2 minute.
Scurgeți; clătiți cu frigapă. Strângeți smogul foarte uscat, apoi tăiațigros. Strângeți din nou chard uscat întreprosoape de hârtie.
Bateti ouale si pinch desare grosieră într-un castron mediu. Se amestecă choppedchard, brânză ricotta, 1 cană parmezan,mentă și piper negru.
Ulei ușor 15 x 10 x 2 inch sticlă bakingdish.
Răspândiți jumătate din sosul de roșii uniformpeste fundul vasului. Împărțiți umplutura de bietă-ricotă între feliile de vinete, așezând aproximativ 1 lingură plină de umplutură în centrul fiecărei. Începând de la 1 capăt scurt al fiecăruia, liberînchideți felii de vinete, închizând umplutura.Aranjați rulourile, cusătura în jos, deasupra sosuluiîn vasul de copt. Lingura de rosii ramasesos peste.
Așezați felii de mozzarella într-un singur strat peste rulouri.
Se presara cu ramase1 / 4 cana parmezan. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Se acoperă cu folie și se răcește.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Rulouri de parmezan, acoperite cu folie, până laîncălzit, aproximativ 30 de minute dacă sunt proaspete sau 40 de minute dacă sunt refrigerate. Descoperițiși coaceți până se rumenesc în pete și sosul este umflat, 15 până la 20 de minute.
* Disponibil la multe supermarketuri și magazine de produse alimentare de specialitate și piețe italiene.Mozzarella obișnuită poate fi înlocuită.