Cinnamon Apple Rolls ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 188 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ou, scorțișoară măcinată, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 1 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară, Rulouri De Scorțișoară De Mere, și Rulouri De Scorțișoară De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă drojdia în sucul de mere într-un castron mare; lăsați să stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mere
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă în 2 căni de făină, 1/3 cană de zahăr, sarea, 1/4 cană de unt și oul; bate energic cu biciul de sârmă până se omogenizează bine. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată; rulați ușor în făină pentru a acoperi. Frământați aproximativ 3 minute sau până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
4
Așezați aluatul într-un castron mare Uns cu scurtare, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. (Aluatul poate fi refrigerat în acest moment nu mai mult de 24 de ore.) Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați să crească la loc cald 60 până la 70 de minute sau până aproape dublu. (Aluatul este gata dacă rămâne indentarea la atingere.)
Se amestecă zahărul roșu și scorțișoara. Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a se dezumfla. Împărțiți în 20 de bucăți egale; acoperiți și refrigerați 8 bucăți. Aplatizați fiecare dintre cele 12 bucăți rămase în rundă de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Aluat
Zahăr
7
Așezați 2 stafide în centru pentru semințele de mere. Aduceți părțile laterale ale aluatului peste stafide; ciupiți marginile pentru a sigila. Înmuiați aluatul în unt topit pentru a acoperi complet; se acoperă cu amestec de zahăr-scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Stafide
Unt
Măr
Aluat
Semințe
Zahăr
Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Așezați părțile ciupite în cupe de briose. Introduceți capătul mânerului lingurii de lemn de aproximativ 3/4 inch în partea de sus a fiecăruia și rotiți ușor mânerul pentru a face indentare pentru tulpină. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească la loc cald 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Lingura De Lemn
Garnituri De Brioșă
9
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Coaceți 14 până la 16 minute sau până când rulourile încep să se rumenească sub acoperire. Scoateți imediat din tigaie în grătar. Repetați pașii cu bucăți refrigerate. Se răcește 30 de minute. Rupeți fiecare băț de scorțișoară în sferturi. Introduceți în indentări în mere pentru tulpini.