Rulouri De Lasagna Cu Spanac Cu Brânză
Reteta Cheesy Spanac Lasagna Roll-up-uri ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,74 USD pe porție. O porție conține 243 calorii, 20g de proteine, și 6g de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul, brânză de vaci, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Ușor Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri, și Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. gătiți tăiței de lasagna conform instrucțiunilor de pe pachet.
Scurgeți; clătiți cu apă fierbinte.
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți curcanul măcinat și usturoiul la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când curcanul nu mai este roz; scurgeți, dacă este necesar. Se amestecă sosul de paste, condimentul Italian și feniculul. Reduceți căldura la minim; fierbeți neacoperit aproximativ 15 minute, amestecând ocazional.
Într-un castron mic, amestecați brânza ricotta, morcovul, spanacul și albușurile de ou.
Răspândiți fiecare tăiței de lasagna gătită cu umplutură generoasă de spanac de 1/4 cană la 1 inch de un capăt scurt.
Rulați ferm spre capătul neumplut.
Rezervați 1 1/2 cană sos. În vasul de copt din sticlă de 12x8 inci (2 litri), se toarnă sosul rămas. Aranjați rulourile, cu cusătura în jos, în sos.
Se toarnă sosul rezervat peste rulouri.
Acoperiți bine cu folie; coaceți 30 până la 40 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Se presară cu brânză mozzarella; coaceți neacoperit cu 3 până la 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.