Reteta Crab Lasagna Rolls ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 348 calorii. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți brânză jack, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri de lasagna de Crab cu sos de brânză albastră, Rulouri De Lasagna Cu Crab, și Rulouri De Lasagna Cu Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 3 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați lasagna și gătiți doar până se înmoaie pentru a mușca, 10 până la 12 minute.
3
Scurgeți și clătiți cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Între timp, într - o tigaie de 11 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați frecvent ulei, ceapă, ciuperci, usturoi și busuioc până când ceapa este moale, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se amestecă bulionul și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Se toarnă în tigaie și se amestecă până la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați cremă de brânză și amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
8
Se amestecă în smântână, anghinare și crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Crabi
9
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
10
Se ia de pe foc.
11
Așezați tăiței plat. Împărțiți tot amestecul de crab în mod egal între tăiței și întindeți lungimea fiecărei benzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Crabi
12
Rulați tăiței de la un capăt îngust în jurul umpluturii. Așezați cusătura în jos, într - un singur strat, într-o caserolă superficială de 3 până la 3 1/2 litru. Acoperiți cu folie. Dacă faceți înainte, răciți până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
13
Coaceți, acoperit, într-un cuptor de 350 până când este fierbinte în centru, 20 până la 25 de minute (dacă este răcit, 25 până la 30 de minute). Descoperiți și presărați cu brânză jack. Reveniți la cuptor până se topește brânza, aproximativ 5 minute.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.