Rulouri de lasagna cu coaste scurte

Rulouri de lasagna cu coaste scurte
Rulourile de lasagna cu coaste scurte sunt un fel principal mediteranean. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55 g de proteine, 61 g de grăsimi și un total de 1030 de calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 6,3 USD per porție, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 80 ar spune că a fost perfect. Dacă aveți la îndemână ceapă, lapte, mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați rulourile de lasagna de coastă scurtă, rulourile de lasagna de coastă scurtă și Bourguignonne de coastă scurtă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru coaste: Într-un cuptor olandez mare sau o oală cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Se condimentează coastele cu 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați coastele în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți coastele și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5
Adăugați ceapa, usturoiul și rozmarinul. Asezonați cu sare și piper. Gatiti pana ce ceapa devine translucida si moale, aproximativ 5 minute. Creșteți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați vinul și răzuiți bucățile maro care se agață de fundul tigaii cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați bulionul de vită și coastele în tigaie. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți focul la fiert, acoperiți tigaia și gătiți până când carnea este foarte fragedă, 2 1/2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți coastele și lăsați-le deoparte până se răcește suficient pentru a fi manipulate, aproximativ 20 de minute. Aruncați oasele și lichidul de gătit. Folosind 2 furculițe, tăiați carnea în bucăți lungi de 2 inci (pentru a obține aproximativ 2 1/4 căni de carne mărunțită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
9
Pentru umplutură: Într-o cratiță cu fund mediu greu, aduceți laptele și smântâna la fiert la foc mediu. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Adăugați brânzeturile și amestecați până se topesc și sosul este omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
11
Luați tigaia de pe foc și adăugați spanacul, busuiocul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Puneți carnea mărunțită într-un bol mediu și turnați deasupra amestecul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Adăugați sare și piper. Folosind o furculiță, amestecați până se omogenizează. Gustați și potriviți condimentele cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
14
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
15
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, timp de 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
16
Scurgeți și puneți deoparte.
17
Așezați un grătar pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți un vas de sticlă de 9 pe 13 inchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
18
Întindeți 1 cană de sos marinara în fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
19
Așezați 4 tăiței pe o suprafață de lucru uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
20
Întindeți 1/4 până la 1/3 cană de amestec de umplutură uniform de-a lungul fiecărui tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
21
Rulați și așezați cu cusătura în jos în tava de copt. Repetați cu tăițeii și umplutura rămase pentru a face 12 rulouri de lasagna. Se pune deasupra sosul marinara rămas și se stropește cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
22
Stropiți cu ulei de măsline și coaceți până când rulourile de lasagna sunt încălzite și brânza începe să se rumenească, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Coaste de vită în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este ONEHOPE Reserve Pinot Noir Wine. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
Cireșe negre coapte | Cola | Opulent | Vanilie
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Revista