Rulouri de lasagna cu ciuperci de curcan de la Bab
Rulourile Bab's Turkey Mushroom Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,35 USD per porție. O porție conține 339 de calorii, 28 g de proteine și 13 g de grăsimi. Această rețetă este pe placul a 14 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită parmezan, spanac, sos marinara și sare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 83%. Încercați rulouri cu lasagna cu spanac și ciuperci, rulouri cu lasagna cu pui, anghinare și ciuperci și rulouri cu lasagna cu spanac cu curcan – folosiți resturile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Pulverizați o tavă mare de copt cu spray de gătit.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gătiți lasagna în apă clocotită, amestecând din când în când până când este gătită, dar fermă la mușcătură, aproximativ 8 minute.
Scurgeți și rezervați pastele într-un castron cu apă rece.
Încinge ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati curcanul, ciupercile, condimentele italiene, sare si piper negru pana cand curcanul se rumeneste uniform.
Se amestecă spanacul și usturoiul în amestecul de curcan până se încălzește, încă aproximativ 1 minut; se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin.
Întindeți aproximativ 1/2 cană de sos marinara pe fundul vasului de copt pregătit.
Scurgeți tăițeii lasagna.
Se amestecă 1/2 cană de brânză mozzarella, brânză ricotta și parmezan în amestecul de curcan până se amestecă bine.
Întindeți aproximativ 1/4 cană amestec de curcan și brânză în centrul fiecărui tăiței lasagna, lăsând un spațiu de aproximativ 2 inci lungime la capătul tăiței.
Rulați tăițeii de la capătul opus și aranjați-l pe vasul de copt pregătit cu cusătura în jos. Repetați cu rulourile rămase.
Turnați sosul marinara rămas peste rulourile de lasagna.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul devine spumător, 30 până la 40 de minute.
Peste rulouri se presară 1 1/2 cană de brânză mozzarella rămasă și se pune la cuptor.
Continuați să coaceți până când brânza se topește, încă aproximativ 5 minute.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese
Lasagna Roll Ups funcționează foarte bine cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
![Louis Roederer Cristal Brut]()
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.