Rulouri De Homar Din New England

Rulouri De Homar Din New England
New England Lobster Rolls este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 362 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Dacă aveți piper, homar viu, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri/Chifle Hot Dog În Stil New England(Pentru Rulouri De Homar Etc.), Rola De Homar Din New England, și Rulou De Homar În Stil New England pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru salata de homar:umpleți o oală mare cu 1 inch de apă și amestecați sarea măsurată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați un suport pentru aburi în oală. (Dacă nu aveți un suport pentru aburi, strângeți ușor o bucată lungă de folie, astfel încât să arate ca o frânghie. Apoi faceți o cifră opt din frânghia de folie și puneți-o în oală.) Aduceți apa la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați homarul în oală cu capul înainte, acoperiți-l cu un capac etanș și readuceți apa la fierbere completă. Reduceți căldura și gătiți la fierbere ușoară până când homarul este roșu aprins, la aproximativ 14 minute de la intrarea în oală. Verificați coacerea acesteia trăgând de o antenă: dacă antena iese fără rezistență, homarul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scoateți homarul pe o foaie de copt cu margini și lăsați-l să stea până când este suficient de rece pentru a se descurca.Folosind mâinile, răsuciți și separați coada de corp. Răsuciți și îndepărtați ambele gheare acolo unde întâlnesc corpul homarului; pune ghearele deoparte. Aruncați capul și trunchiul.Începând cu coada, îndepărtați flippers mici, wispy pe partea inferioară a cochiliei. Folosind o furculiță, străpungeți carnea de coadă expusă și răsuciți-o încet și scoateți-o din coajă într-o singură bucată. Clătiți orice resturi albe de pe carnea de coadă și puneți-o deoparte pe o tăietură. Aruncați coaja cozii.Răsuciți ghearele și separați-le de picioare; puneți picioarele deoparte. Mișcați ușor și trageți partea mai mică a carcasei cleștelui de pe fiecare gheară. Folosind un cracker de fructe de mare, spargeți ușor ghearele, scoateți carnea și puneți-o deoparte pe placa de tăiere. Crăpați picioarele, scoateți carnea și puneți-o deoparte pe tăbliță. Verificați carnea pentru orice cartilaj sau coajă și aruncați-o. Tăiați gros carnea rezervată și puneți-o într-un castron mediu. (Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Întindeți untul pe exteriorul chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Încălziți o tigaie medie la foc mediu până la fierbinte, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați chiflele în tigaie cu untul în jos și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 1 până la 1 1/2 minute. Întoarceți și prăjiți a doua parte până se rumenesc, aproximativ 1 până la 1 1/2 minute. Împărțiți salata de homar între chifle și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine de Chantemerle Chablis cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Domaine de Chantemerle Chablis
Domaine de Chantemerle Chablis
Arome de ierburi proaspete, flori albe, praf de cretă. Rafinat, pur, plin de viață; arome de lămâi, limes, sare de mare. Bucurați-vă de răcire ca aperitiv sau răsfățați-vă cu stridii sau alte crustacee proaspete.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate16
Revista