Rulouri De Homar Din New England
New England Lobster Rolls este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 362 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Dacă aveți piper, homar viu, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri/Chifle Hot Dog În Stil New England(Pentru Rulouri De Homar Etc.), Rola De Homar Din New England, și Rulou De Homar În Stil New England pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru salata de homar:umpleți o oală mare cu 1 inch de apă și amestecați sarea măsurată.
Adăugați un suport pentru aburi în oală. (Dacă nu aveți un suport pentru aburi, strângeți ușor o bucată lungă de folie, astfel încât să arate ca o frânghie. Apoi faceți o cifră opt din frânghia de folie și puneți-o în oală.) Aduceți apa la fierbere la foc mare.
Adăugați homarul în oală cu capul înainte, acoperiți-l cu un capac etanș și readuceți apa la fierbere completă. Reduceți căldura și gătiți la fierbere ușoară până când homarul este roșu aprins, la aproximativ 14 minute de la intrarea în oală. Verificați coacerea acesteia trăgând de o antenă: dacă antena iese fără rezistență, homarul este gata.
Scoateți homarul pe o foaie de copt cu margini și lăsați-l să stea până când este suficient de rece pentru a se descurca.Folosind mâinile, răsuciți și separați coada de corp. Răsuciți și îndepărtați ambele gheare acolo unde întâlnesc corpul homarului; pune ghearele deoparte. Aruncați capul și trunchiul.Începând cu coada, îndepărtați flippers mici, wispy pe partea inferioară a cochiliei. Folosind o furculiță, străpungeți carnea de coadă expusă și răsuciți-o încet și scoateți-o din coajă într-o singură bucată. Clătiți orice resturi albe de pe carnea de coadă și puneți-o deoparte pe o tăietură. Aruncați coaja cozii.Răsuciți ghearele și separați-le de picioare; puneți picioarele deoparte. Mișcați ușor și trageți partea mai mică a carcasei cleștelui de pe fiecare gheară. Folosind un cracker de fructe de mare, spargeți ușor ghearele, scoateți carnea și puneți-o deoparte pe placa de tăiere. Crăpați picioarele, scoateți carnea și puneți-o deoparte pe tăbliță. Verificați carnea pentru orice cartilaj sau coajă și aruncați-o. Tăiați gros carnea rezervată și puneți-o într-un castron mediu. (Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană.)
Întindeți untul pe exteriorul chiflelor.
Încălziți o tigaie medie la foc mediu până la fierbinte, aproximativ 3 minute.
Așezați chiflele în tigaie cu untul în jos și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 1 până la 1 1/2 minute. Întoarceți și prăjiți a doua parte până se rumenesc, aproximativ 1 până la 1 1/2 minute. Împărțiți salata de homar între chifle și serviți imediat.