Rulouri De Homar

Rulouri De Homar
Lobster Rolls ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 404 calorii. Această rețetă pescatariană servește 2 și costă $ 7.04 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână carne de homar, salată de unt, rulouri de hot dog și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Rulouri de homar (și lecții de homar), și Rulouri/Chifle Hot Dog În Stil New England(Pentru Rulouri De Homar Etc.) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de homar și maioneza într-un castron mediu. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De HomarCarne De Homar
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Unt în afara suprafețelor rulourilor de hot dog.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot Dog BunHot Dog Bun
UntUnt
3
Încălziți tigaia medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați rulourile, cu 1 parte unsă în jos, în tigaie; gatiti pana se rumeneste usor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Rulouri deschise. Umpleți cu salată, apoi amestec de homar și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
HomarHomar
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Pe nas există arome florale, fumoase și minerale. Odată îmbătrânit, există și o aromă de crem, precum și note de condimente, polen și miere. Finețea, delicatețea și mineralitatea caracterizează acest vin. Inițial este blând în gură, dar mai târziu devine mai puternic și apoi menține această forță.Beți cu pește și păsări de curte în sos alb, crustacee și foie gras.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Revista