Rulouri De Grădină Cu Arpagic

Arpagic role de gradina ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Pentru 25 de cenți pe porție, primești o pâine care servește 12. O porție conține 181 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de apă caldă, făină, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Pâine prăjită cu Avocado cu ceapă dulce caramelizată, roșii de struguri, arpagic proaspăt de grădină și flori de arpagic, Pâine prăjită cu Avocado cu ceapă dulce caramelizată, roșii de struguri, arpagic proaspăt de grădină și flori de arpagic, și Pâine prăjită cu Avocado cu ceapă dulce caramelizată, roșii de struguri, arpagic proaspăt de grădină și flori de arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați oul, brânza de vaci, uleiul, mierea și sarea. Se dizolvă drojdia în apă caldă; se adaugă la amestecul de ouă.
Adăugați germeni de grâu și 1-1/2 căni de făină.
Se amestecă la viteză medie timp de 3 minute.
Adăugați arpagic și suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 10 minute.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos; rola la 3/4-in. grosime.
Tăiați cu un 3-in. tăietor rotund.
Așezați pe foi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Ungeți blaturile cu ou și presărați cu ceapă.
Coaceți la 350 de calorii timp de 15-20 de minute sau până când rulourile se rumenesc.