Rulouri de grâu integral
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați rulourile cu grâu integral. Această rețetă face 12 porții cu 314 calorii , 5 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, apă, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29% . Acest scor nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rulouri de grâu integral , Rulouri de grâu integral și Rulouri de grâu integral de casă .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina integrală de grâu, zahărul, drojdia și sarea; pus deoparte. Într-o cratiță mare, încălziți laptele, apa și untul la 120°-130°, adăugați la ingredientele uscate; bate doar până se umezește.
Adăugați ou; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină universală pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata tapetata cu faina si se framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune intr-un vas uns cu unt; intoarceti o data pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punem aluatul în jos; formați 12 bile.
Puneți într-un 9-in uns. tava patrata de copt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ungeți blaturile cu ulei dacă doriți.
Coaceți la 400° timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc. Acoperiți lejer cu folie dacă partea de sus se rumenește prea repede.
Scoateți din tavă pe un grătar pentru a se răci.