Rulouri de grâu cu nuci, alune și stafide aurii

Rulouri de grâu cu nuci, alune și stafide aurii
Nevoie de o pâine vegană? Rulourile de grâu cu nuci, alune și stafide aurii ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 132 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 33 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă încălzită la 100 de la 105 de la F la 105 de la f, alune, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Grâu Cu Stafide Aurii, Cotlet de porc, sos de mere aurii și stafide, paste integrale de grâu Mac-N-Cheddar, și Pâine De Grâu Scorțișoară-Stafide-Nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În castron mediu, amestecați 2 căni de făină de pâine și drojdie. Se amestecă 1 1/2 căni de apă caldă pentru a forma un aluat de început liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Lăsați să se odihnească 15 până la 30 de minute. Într-un castron mic, amestecați stafidele și restul de 1 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Între timp, ungeți foile de prăjituri cu scurtare. Într-un castron mare, amestecați 3 1/2 căni din făina de pâine rămasă, făina integrală de grâu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Se amestecă stafidele cu apă în aluatul de început până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
6
Adăugați amestecul de început la amestecul de făină integrală de grâu; se amestecă până se formează aluat moale. Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă; frământați 10 până la 12 minute, adăugând 1/2 la 1 cană de făină până când aluatul este neted și elastic. Aluatul va fi ușor lipicios. Frământați nucile în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Pulverizați vasul mare cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Așezați aluatul în castron; acoperiți ușor cu folie de plastic pulverizată și prosop de pânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Lăsați să crească la loc cald (80F până la 29°) până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 1/2 ore.
10
Puneți aluatul de mai multe ori pentru a îndepărta toate bulele de aer. Împărțiți aluatul în 18 bucăți. Formați fiecare bucată într-o minge; așezați pe foi de prăjituri. Acoperiți; lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Încălziți cuptorul la 218°. descoperiți aluatul; periați ușor vârfurile rulourilor cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Coaceți 17 până la 22 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții18
Scor De Sănătate16
Revista