Rulouri de grâu cu nuci, alune și stafide aurii
Nevoie de o pâine vegană? Rulourile de grâu cu nuci, alune și stafide aurii ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 132 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 33 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă încălzită la 100 de la 105 de la F la 105 de la f, alune, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Grâu Cu Stafide Aurii, Cotlet de porc, sos de mere aurii și stafide, paste integrale de grâu Mac-N-Cheddar, și Pâine De Grâu Scorțișoară-Stafide-Nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu, amestecați 2 căni de făină de pâine și drojdie. Se amestecă 1 1/2 căni de apă caldă pentru a forma un aluat de început liber.
Lăsați să se odihnească 15 până la 30 de minute. Într-un castron mic, amestecați stafidele și restul de 1 cană de apă caldă.
Lăsați să stea 15 minute.
Între timp, ungeți foile de prăjituri cu scurtare. Într-un castron mare, amestecați 3 1/2 căni din făina de pâine rămasă, făina integrală de grâu și sarea.
Se amestecă stafidele cu apă în aluatul de început până se amestecă bine.
Adăugați amestecul de început la amestecul de făină integrală de grâu; se amestecă până se formează aluat moale. Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă; frământați 10 până la 12 minute, adăugând 1/2 la 1 cană de făină până când aluatul este neted și elastic. Aluatul va fi ușor lipicios. Frământați nucile în aluat.
Pulverizați vasul mare cu spray de gătit.
Așezați aluatul în castron; acoperiți ușor cu folie de plastic pulverizată și prosop de pânză.
Lăsați să crească la loc cald (80F până la 29°) până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 1/2 ore.
Puneți aluatul de mai multe ori pentru a îndepărta toate bulele de aer. Împărțiți aluatul în 18 bucăți. Formați fiecare bucată într-o minge; așezați pe foi de prăjituri. Acoperiți; lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Încălziți cuptorul la 218°. descoperiți aluatul; periați ușor vârfurile rulourilor cu apă.
Coaceți 17 până la 22 de minute sau până se rumenesc.