Rulouri De Grâu Cu Miere De Trifoi

Rulouri De Grâu Cu Miere De Trifoi
Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 159 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, drojdie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rulouri De Cină Cu Trifoi De Grâu Cu Miere, Rulouri De Cină Cu Trifoi Integral De Grâu, și Rulouri De Trifoi De Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în 1 cană de apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Adăugați 1 1/2 căni de făină de pâine, făină integrală de grâu, miere, unt și sare în amestecul de drojdie; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
UntUnt
MiereMiere
DrojdieDrojdie
SareSare
3
Adăugați 1/4 cană făină de pâine; se amestecă până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
AluatAluat
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină de pâine rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
AluatAluat
5
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Înveliți 12 căni de briose cu spray de gătit. Împărțiți aluatul în 12 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat, împărțiți fiecare porție în 3 bucăți; modelați fiecare bucată într-o bilă (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea acestuia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
8
Așezați 3 bile în fiecare ceașcă de briose. Acoperiți și lăsați să crească 25 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
9
Descoperă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Combinați 1 lingură de apă și ou; periați peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
ApăApă
OuăOuă
11
Coaceți la 425 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista