Rulouri de filon de curmale și nuci cu iaurt grecesc și miere

Rulouri de filon de curmale și nuci cu iaurt grecesc și miere
Data rețetei și rulourile de filo de nucă cu iaurt grecesc și miere sunt gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 8 porții cu 321 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați miere grecească, unt, iaurt grecesc cu lapte integral și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupe Phyllo Cu Iaurt Grecesc, Piersici Proaspete Și Miere, Iaurt grecesc cu un vârtej de miere / smochine / curmale, și Rulouri de filon Fetan și nuc.

Instrucțiuni

1
Combinați curmale, nuci, 3 linguri miere, coajă de portocală și cardamom în procesor. Se amestecă până se formează pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
DateDate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Linia de coacere cu ramă cu pergament. Dacă utilizați 17 1 / 2x12 1/2-inch foi filo, locul stiva de 8 foi filo pe suprafața de lucru. Înjumătățiți stiva transversal, formând 16 foi, fiecare 12 1/2x8 3/4 inci; aranjați în 1 stivă. Sau dacă utilizați 13 foi de filo de 1/2 x 8 1/2 inch, stivuiți 16 foi pe suprafața de lucru. Acoperiți stiva phyllo cu folie de plastic, apoi prosop de bucătărie umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți 1 foaie phyllo din stivă și așezați-o pe suprafața de lucru; periați cu unt topit. Se acoperă cu a doua foaie; periați cu unt. Pornind de la 1 inch de la margine la capătul scurt al phyllo, lingura 3 linguri data amestec în dollops în rând paralel cu marginea. Mucegai data amestec în jurnal, lăsând 1/2-inch de frontieră la marginile phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
DateDate
4
Roll up data log în phyllo, anexând de umplere și de formare rola (de umplere va fi expus la capete).
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Se transferă pe foaia de copt; periați cu unt. Repetați cu amestecul rămas de filo, unt și curmale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți până devin aurii, aproximativ 23 de minute. Se răcește pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Puneți iaurtul într-un castron mic (sau 8 boluri individuale); stropiți 1/4 cană de miere rămasă peste iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați 1 rolă de filo pe fiecare dintre cele 8 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Serviți cu iaurt de miere pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista