Rulouri de drojdie frigider Jean
Jean frigider drojdie role ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 128 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, care nu este atât de super. Încercați Rulouri De Drojdie Pentru Frigider, Rulouri Frigorifice, și Role De Frigider Trei În Unu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru, încălziți 1 cană de lapte la foc mare până când apar bule mici la margini.
Adăugați 1/2 cană de unt, zahăr și sare.
Se ia de pe foc; se răcește până la călduț (110).
Înmuiați drojdia în 1/4 cană de apă caldă (11
Într-un castron, combinați amestecul de lapte și drojdia.
Adăugați 2 ouă și bateți pentru a amesteca.
Adăugați 2 căni de făină. Bateți la viteză mică pentru a umezi. Apoi bateți cu viteză mare până când aluatul este elastic, 6 până la 10 minute.
La viteză mică (sau cu o lingură), amestecați în 1 1/2 căni de făină până se omogenizează bine. Apoi amestecați treptat cât din restul de 1/2 cană de făină va absorbi aluatul. Aluatul trebuie să fie încă moale și ușor lipicios. Se acoperă cu folie de plastic și se pune la frigider cel puțin 4 ore sau până la 48 de ore.
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate. Acoperiți jumătate din aluat în timp ce modelați restul.
Tigaie pentru brioșe cu unt (cu 2 1/2-in.- cupe largi). Pentru a face rulouri de trifoi, ciupiți și formați aluatul în bile groase de 1 inch. Aruncați 3 bile în fiecare ceașcă. Acoperiți ușor cu folie de plastic.
Lăsați rulourile să crească într-un loc cald până aproape se dublează, 30 până la 45 de minute. Cu o furculiță, bateți oul rămas pentru a se amesteca cu 1 lingură de lapte.
Ungeți rulourile cu amestec de ouă și presărați cu semințe de susan.
Coaceți rulourile în cuptorul 400 până devin aurii, 8 până la 10 minute.
Se servește cald sau rece.