Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați rulourile de drojdie de miere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 23 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână făină, unt, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Rulouri De Drojdie De Miere, Rulouri De Drojdie De Grâu Cu Miere, și Rulouri De Cină Cu Drojdie De Miere.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic și lăsați să stea 5 minute sau până când amestecul face bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Între timp, încălziți laptele într-o cratiță la foc mediu 3 până la 5 minute sau până la 100 până la 11
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Amestecați împreună laptele cald, ouăle și următoarele 3 ingrediente într-un castron al unui mixer electric cu suport electric, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
4
Adăugați amestecul de drojdie, amestecând pentru a combina. Adăugați treptat 5 căni de făină, bătând la viteză medie, folosind atașamentul paletei. Bate 3 minute. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Descoperiți aluatul și adăugați restul de 1 1/2 cești de făină, bătând la viteză medie 5 minute. (Aluatul va fi lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Transferați într-un vas mare de amestecare ușor uns. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol De Amestecare
7
Punch jos aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și rulați în bile de 28 (2 1/2 inch) (aproximativ 1/4 cană de aluat pe bilă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
Rola
8
Așezați bilele în 4 Tigăi ușor unse de 9 inci (7 bile pe tigaie). Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se amestecă împreună 1/2 cană de unt înmuiat și 1/4 cană de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Miere
10
Coaceți rulourile la 400 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Ungeți blaturile cu unt de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Miere
12
Se servește cu untul de miere rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Miere
13
Notă: pentru a îngheța, așezați rulourile coapte în pungi de congelator din plastic cu fermoar și înghețați până la două luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
14
Lăsați să se dezghețe la temperatura camerei. Reîncălziți, dacă doriți.